Nasturtium
Fanka BB :)
Ja . Ja to akurat jem śniadania 12-13, dla mnie to nie problem. Za to wstrzemięźliwość spożywcza wieczorem to dramat ;-p.Kto wytrzyma na czczo do 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja . Ja to akurat jem śniadania 12-13, dla mnie to nie problem. Za to wstrzemięźliwość spożywcza wieczorem to dramat ;-p.Kto wytrzyma na czczo do 13
Bidulek, moja jak ma jakieś zabiegi na, które musi być bez jedzenia to od rana jest ogromny smutek. Nawet przy niej nie jem wtedy.mój pies w czwartek, bo ma na 13:00 kastrację i ma być na czczo
Albo ma zapasy z wieczora ;-p.Może ktoś kto się żywi energią słońca albo miłością
Przykro mi, domyślam się, że czujesz się bardzo zawiedziona, ja niestety nie polecę na razie żadnego lekarza, sama jestem na etapie poszukiwania, może dzisiaj po wizycie wreszcie poczuję, że trafiłam na kogoś kompetentnego.Dzień dobry Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać
Daj znać jak będziesz po wizycieDziewczynki, proszę o ciepłe myśli dzisiaj koło 14, bardzo liczę, że ta wizyta dzisiaj trochę podniesie mi nastrój....
Trzymam kciuki i przytulam i czekamy na relacje z wizytyDziewczynki, proszę o ciepłe myśli dzisiaj koło 14, bardzo liczę, że ta wizyta dzisiaj trochę podniesie mi nastrój....
Kminie, czy jeśli lekarz dzisiaj nie przejmie się tym moim FT4 to, czy i tak powinnam zrobić sobie dodatkowe badania, na przykład usg tarczycy? Zastanawiam się, czy po prostu też nie pójść do tej ginekolog endokrynolog, do której swego czasu chodziłam...Średnio m to pasuje, chciałam wreszcie zacząć się trzymać jednego lekarza, ale chyba się to nie uda...
Ja też słodkie na śniadanie nie dla mnie ale pierwsze też parówki wciągnęłam
nawet jeżeli ten cień o czymś świadczy, to skoro wyszedł Ci taki faktycznie cień cien na teście 10,to na teście o czułości 20 nie ma absolutnie prawa nic wyjść najrozsądniej uzbroić się w pinki strumieniowe i zrobić jutro rano - jeżeli to był prawdziwy cionszowy cień, to jutro będzie lepiej widoczny