reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dzień dobry 😔 Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku 😞 Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać 🤦‍♀️
Przykro mi, domyślam się, że czujesz się bardzo zawiedziona, ja niestety nie polecę na razie żadnego lekarza, sama jestem na etapie poszukiwania, może dzisiaj po wizycie wreszcie poczuję, że trafiłam na kogoś kompetentnego.
@hachette może Ty polecisz kogoś w Bocianie?

Kminie, czy jeśli lekarz dzisiaj nie przejmie się tym moim FT4 to, czy i tak powinnam zrobić sobie dodatkowe badania, na przykład usg tarczycy? Zastanawiam się, czy po prostu też nie pójść do tej ginekolog endokrynolog, do której swego czasu chodziłam...Średnio m to pasuje, chciałam wreszcie zacząć się trzymać jednego lekarza, ale chyba się to nie uda...

Hmm a moze zaufaj temu lekarzowi jak nie zwroci na to uwagi, podpytaj dlaczego i czy to nie jest dla niego ważne i jaki ma plan na Ciebie. Życzę abyś się miło zaskoczyła tą wizytą.

reklama
nawet jeżeli ten cień o czymś świadczy, to skoro wyszedł Ci taki faktycznie cień cien na teście 10,to na teście o czułości 20 nie ma absolutnie prawa nic wyjść :) najrozsądniej uzbroić się w pinki strumieniowe i zrobić jutro rano - jeżeli to był prawdziwy cionszowy cień, to jutro będzie lepiej widoczny

Tez bym probowala tylko z 10. Ja jakos wolę strumieniowe niz paskowe. Sama nie wiem czemu, ale chyba o wygodę chodzi

Do góry