Pati2388
Fanka BB :)
W diagnostyce byłam pani która pobierała krew sama była w szoku że dziś tyle ludzi zresztą ja teżTo gdzie u Was takie kolejki do labu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W diagnostyce byłam pani która pobierała krew sama była w szoku że dziś tyle ludzi zresztą ja teżTo gdzie u Was takie kolejki do labu?
Bardzo mi przykro :-(,Czuję się beznadziejnie![]()
No też zależy od godziny pewnie, z moich doświadczeń wynika, że największe natarcie jest między 8 a 10, więc ja staram się iść wcześniej lub później.W diagnostyce byłam pani która pobierała krew sama była w szoku że dziś tyle ludzi zresztą ja też
Ja tak samo, już mi kiszki marsza grały bo wstałam przed szóstąTo podobnie jak ja ponad godzinę stania i czekania właśnie wróciłam i jestem tak głodna że masakra![]()
to u mnie w labie o 7 kolejka poza lab, a o 8 2 osoby możeNo też zależy od godziny pewnie, z moich doświadczeń wynika, że największe natarcie jest między 8 a 10, więc ja staram się iść wcześniej lub później.
Ja to też jednak wolę słone śniadania, kolacje mogą być słodkieJa tak samo, już mi kiszki marsza grały bo wstałam przed szóstąwróciłam do domu i rzuciłam się na parówki
z cateringu mam dzisiaj na śniadanie laguna i twarożek ale dla mnie słodkie się nie nadaje do jedzenia na śniadanie
![]()
Najlepiej jest pójść po 11, ale z drugiej strony będąc w pracy to średnio wygodna opcja.to u mnie w labie o 7 kolejka poza lab, a o 8 2 osoby może
Tak masz rację byłam około 9 ludzi mnóstwo no ale wcześniej nie mogłam a zawsze przed 7 już jestem i czekam aż otworząNo też zależy od godziny pewnie, z moich doświadczeń wynika, że największe natarcie jest między 8 a 10, więc ja staram się iść wcześniej lub później.
Co na to rodzina z Francji?!dla mnie słodkie się nie nadaje do jedzenia na śniadanie![]()