reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

coś przebija, ale znowu to jest facelle chyba? A im się nie ufa 😅 czekam na rozwój sytuacji, prosze sikać dalej, czekamy na piękne krechy 🤞🤞🤞
nie wiedziałam że te facelle mają zła opinię...Jakoś mega się nie nastawiam, ale nie powiem że iskierka nadziei mi się zapaliła ,chociaż skoro mówicie że te testy są lipne to chyba nie ma co się łudzić, eh :-(

reklama
Ja tak samo, już mi kiszki marsza grały bo wstałam przed szóstą 🙄 wróciłam do domu i rzuciłam się na parówki 😂 z cateringu mam dzisiaj na śniadanie laguna i twarożek ale dla mnie słodkie się nie nadaje do jedzenia na śniadanie 🤷🏻‍♀️
Ja też słodkie na śniadanie nie dla mnie ale pierwsze też parówki wciągnęłam 🤣

Wlasnie ostatnie zdjęcie jest cykniete po 5 min... a mozemy się trzymać wrrsji ze po 5 min jest nieważny 🤣😂🤣😂 i liczy sie wynik do 5 min ? Czyli CIONSZ? Haaaa🤣😂 no powiem Wam, ze z pinkiem pierwszy raz mam tak, ze cień 2 kreski pojawia sie odrazu i jeszcze mozna uchwycic ją tel... albo to coś znaczy albo nie znaczy nic. Betę zrobię 28.02 w dniu @ ... o ile będzie po, co ją robic. Za 3 h znowu sikne.
Trzymam kciuki😉

nie wiedziałam że te facelle mają zła opinię...Jakoś mega się nie nastawiam, ale nie powiem że iskierka nadziei mi się zapaliła ,chociaż skoro mówicie że te testy są lipne to chyba nie ma co się łudzić, eh :-(
mnie oszukał facelle, był cień, a ciąży nie było..

reklama
Do góry