Bolilol
Fanka BB :)
w apce wchodzisz w odkurzacz i tam w opcje w prawym górnym rogu i na liście powinnaś mieć ustawienia głosuŻartujesz? Jak to zrobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w apce wchodzisz w odkurzacz i tam w opcje w prawym górnym rogu i na liście powinnaś mieć ustawienia głosuŻartujesz? Jak to zrobić?
coś przebija, ale znowu to jest facelle chyba? A im się nie ufa czekam na rozwój sytuacji, prosze sikać dalej, czekamy na piękne krechyTo ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek 8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy
tak, jak mam przed okresem to na okres znika, a jak nie mam przed, to mam w trakcie okresuA migrena odpuściła?
Czuję się beznadziejnienie wierzę w to, po prostu nie wierzę. Przecież na tych wondfo nie miałaś cieni, miałaś jebitne krechy, że ich mazakiem bym tak wyraźnie nie narysowała!
Co za trzonostwo niesprawiedliwe, badziewie pierdzielone! No kuźwa co za chamstwo!!!
Wiele osób odradzało te domowe z krwi. Ciężko się wbić po pierwsze, a po 2 praktycznie zawsze są pozytywne - nawet jeśli ciązy nie ma.Właśnie trafiłam na taki test na amazon
To podobnie jak ja ponad godzinę stania i czekania właśnie wróciłam i jestem tak głodna że masakraOdstalam właśnie półtorej godziny w kolejce do pobrania krwi, co za masakra
Jestem obolała, pokluta, posiniaczona i zmęczona. Po mału kończą mi się zapasy energii