reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
O moja najwyższa komisji cieni!
Temperatura poszybowała mi dzisiaj w górę do 37 stopni (10/11 dpo). Wykonałam te oto testy. Zwidy mam już albo ślepa jestem ale wydaje mi się, że jakieś cienie tam są. Proszę o ocenę. 😂

Załączniki

• IMG_1251.jpeg
    IMG_1251.jpeg
    83,9 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_1248.jpeg
    IMG_1248.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 136
  • IMG_1250.jpeg
    IMG_1250.jpeg
    30,4 KB · Wyświetleń: 129
  • IMG_1252.jpeg
    IMG_1252.jpeg
    151,8 KB · Wyświetleń: 125
Temperatura poszybowała mi dzisiaj w górę do 37 stopni (10/11 dpo). Wykonałam te oto testy. Zwidy mam już albo ślepa jestem ale wydaje mi się, że jakieś cienie tam są. Proszę o ocenę. 😂
kurde, widzę, ale ja na wszystkich tych paskowych widzę jakiegoś chooyocienia i teraz nie umiem powiedzieć, czy Twoje są mocniejsze. Mocno trzymam kciuki, żeby wieczorem były wyraźniejsze 🤞🤞🤞

kurde, widzę, ale ja na wszystkich tych paskowych widzę jakiegoś chooyocienia i teraz nie umiem powiedzieć, czy Twoje są mocniejsze. Mocno trzymam kciuki, żeby wieczorem były wyraźniejsze 🤞🤞🤞

Zatestuje już jutro rano, bo ja pije bardzo dużo i sikam 52627 razy dziennie. Miałam dzisiaj już nie testować właśnie ale zobaczyłam temperaturę i stwierdziłam, że zatestuje. Ja też nie wierze w cienie ale wrzucić musiałam do oceny. Niestety takie cienie miałam już nie raz więc jak je zobaczyłam to nawet mnie to nie ucieszyło, wręcz miałam takie „o Boże znowu”.

Zatestuje już jutro rano, bo ja pije bardzo dużo i sikam 52627 razy dziennie. Miałam dzisiaj już nie testować właśnie ale zobaczyłam temperaturę i stwierdziłam, że zatestuje. Ja też nie wierze w cienie ale wrzucić musiałam do oceny. Niestety takie cienie miałam już nie raz więc jak je zobaczyłam to nawet mnie to nie ucieszyło, wręcz miałam takie „o Boże znowu”.
no ja właśnie w zeszłym cyklu tak miałam, że zaczęłam używać babyplanów i nagle się okazało, że "tam coś przebija" (na pinku rozebranym też widać, ale trochę mniej), dlatego przyjęłam zasadę, że już nie wierzę w "coś przebija"

Ja też nic nie widzę ale z doświadczenia wiem że na żywo zawsze lepiej widać te cienie niż na zdjęciu. Te co widzisz są różowe ?

reklama
Niestety ja nic nie widzę, ale tez mam doświadczenie, ze na zdjęciu czasami nie widać tego, co na zywo. Trzymam kciuki za wieczorny test 🤜🤛✊✊🍀💚

Do góry