reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja jak kiedyś miałam na dupie to nie mogłam z kibla wstać
Znam ten ból , najgorzej było usiąść na kiblu nie dość ze całe uda bolały to jeszcze posadzić dupe na sedesie było bardzo trudne 😂😂😂 a wstanie to ze łzami w oczach. Ale to były łzy szczęścia ze dobry trening się zrobiło 🥰

Uff nasz mały wraca do życia. Co prawda dalej ma trochę podwyższoną temperaturę, ale poniżej 38 więc już nic nie podajemy, z resztą żywe szczęśliwe dziecko czyli dobrze się czuje :) ech żeby tak się dało czyjś ból brać na siebie!

Wow to macie mocne nerwy, ja bym pewnie w panice gnała do szpitala. Wczoraj już w myślach robiłam listę rzeczy do spakowania :p mam nadzieję że Wasz syn szybko wróci do siebie. W jakim jest wieku?
Jest lepiej. Ma 8 lat. Dobrze że Wasz zdrowieje!

reklama
Do góry