reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja jak kiedyś miałam na dupie to nie mogłam z kibla wstać
Znam ten ból , najgorzej było usiąść na kiblu nie dość ze całe uda bolały to jeszcze posadzić dupe na sedesie było bardzo trudne 😂😂😂 a wstanie to ze łzami w oczach. Ale to były łzy szczęścia ze dobry trening się zrobiło 🥰

Uff nasz mały wraca do życia. Co prawda dalej ma trochę podwyższoną temperaturę, ale poniżej 38 więc już nic nie podajemy, z resztą żywe szczęśliwe dziecko czyli dobrze się czuje :) ech żeby tak się dało czyjś ból brać na siebie!

Wow to macie mocne nerwy, ja bym pewnie w panice gnała do szpitala. Wczoraj już w myślach robiłam listę rzeczy do spakowania :p mam nadzieję że Wasz syn szybko wróci do siebie. W jakim jest wieku?
Jest lepiej. Ma 8 lat. Dobrze że Wasz zdrowieje!

reklama
Do góry