reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
ch*j zajem to paczkiem...
Mrufka@@1
No to trzymam kciuki aby ciemniały wieczorem będziesz robić ?Wydaje mi się że tak
królowa_kresek😉🙃
Dość tłusto... pare oponek powstało wczoraj a dzis jeszcze jeden rodzaj i koniec...Dzień dobry moje Panie mnie dziś zaczęły boleć piesi więc chyba niestety czekam na @ a wam jak się zapowiada tłusty czwartek?
Wika.00
No to trzymam kciuki aby ciemniały wieczorem będziesz robić ?
Jutro rano
królowa_kresek😉🙃
Ja jeszcze przed testowaniem i tez myslę już nad koncem starań na tym cyklu.... tyle cykli, więc czemu mialoby się teraz udać mimo, ze temperatura wreszcie jakoś sensownie w gorę, wiem jaki bedzie koniec za 12 dni.Cześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
Załączniki
MyszkaMiki30
a masz jakąś diagnostykę za sobą?Ja jeszcze przed testowaniem i tez myslę już nad koncem starań na tym cyklu.... tyle cykli, więc czemu mialoby się teraz udać mimo, ze temperatura wreszcie jakoś sensownie w gorę, wiem jaki bedzie koniec za 12 dni.
Brownie1992
Moderator
Ej wkurzyłyście mnie z rana!
Co wy pieprzycie o jakimś zakończeniu starań?
Proszę się pozbierać natychmiast do kupy i działamy!
Co wy pieprzycie o jakimś zakończeniu starań?
Proszę się pozbierać natychmiast do kupy i działamy!
Mrufka@@1
8dpo to jeszcze wcześnie ! Nie ma co się sugerować , mnie cycki do teraz nie boląCześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
reklama
Podziel się: