reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dzień dobry moje Panie 🙂 mnie dziś zaczęły boleć piesi więc chyba niestety czekam na @ 😑 a wam jak się zapowiada tłusty czwartek?

reklama
Cześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
ch*j zajem to paczkiem...
Ja jeszcze przed testowaniem i tez myslę już nad koncem starań na tym cyklu....😥 tyle cykli, więc czemu mialoby się teraz udać🤷‍♀️ mimo, ze temperatura wreszcie jakoś sensownie w gorę, wiem jaki bedzie koniec za 12 dni.

Załączniki

• Screenshot_20230216-074157_Flo.jpg
    Screenshot_20230216-074157_Flo.jpg
    96,4 KB · Wyświetleń: 49
Cześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
ch*j zajem to paczkiem...
8dpo to jeszcze wcześnie ! Nie ma co się sugerować , mnie cycki do teraz nie bolą

reklama
Do góry