reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mam dwie kreski.

Załączniki

• B8EBCB57-46CF-4B6A-9B9A-1581006F1B01.jpeg
    B8EBCB57-46CF-4B6A-9B9A-1581006F1B01.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 144
reklama
nie o takie kreski w tym wątku chodzi, ktoś Cię ewidentnie w błąd wprowadził!

Kurde, ale Ci się trafiło, akurat teraz 🥺 jak się czujesz?
Fatalnie :(
Myślisz, że to będzie miało wpływ na stymulację?
Na ten cykl chyba już nie ma co liczyć? I w ogóle pewnie COVID osłabia płodność …:(

Fatalnie :(
Myślisz, że to będzie miało wpływ na stymulację?
Na ten cykl chyba już nie ma co liczyć? I w ogóle pewnie COVID osłabia płodność …:(
ja bym nie traciła nadziei. Jedynie szkoda, że na usg to nie pójdziesz i nie będzie potwierdzenia, że pęcherzyk pękł... Ale jak był seks to nic bym nie przekreślała, mimo covid.

reklama
ja bym nie traciła nadziei. Jedynie szkoda, że na usg to nie pójdziesz i nie będzie potwierdzenia, że pęcherzyk pękł... Ale jak był seks to nic bym nie przekreślała, mimo covid.
Napisałam mojemu lekarzowi, że mam COVID i co w takim razie … a on żeby przyjść, bo będziemy mieć maseczki, a on jest zaszczepiony…

Do góry