reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
allo i kir jeszcze nie miałam zleconych. Miałam jedynie pakiet na Trombofilię.
Nie no... szczerze to nie wiem jakie jeszcze leki można byłoby mi władować 🤷‍♀️.
Chyba po prostu z tym pakietem leków jakie mam, trzeba natrafić na mocny zarodek i w końcu musi się udać...ale co kolejne poronienie, tym wyższa szansa na kolejne.
Też tak mi się wydaje że po prostu trzeba próbować do skutku, straszne to jest, przechodzić przez to tyle razy :( te badania co pisałam to w zasadzie i tak ponoć nie ma udowodnionego leczenia, jedynie jakieś eksperymentalne, tak mi immunolog mówiła. A nie jestem pewna czy to nie któreś z tych leków które brałaś.

Też tak mi się wydaje że po prostu trzeba próbować do skutku, straszne to jest, przechodzić przez to tyle razy :( te badania co pisałam to w zasadzie i tak ponoć nie ma udowodnionego leczenia, jedynie jakieś eksperymentalne, tak mi immunolog mówiła. A nie jestem pewna czy to nie któreś z tych leków które brałaś.
oj nie wiem... Mi lekarz wspominał coś o wlewach(nie powiem terwz jakich) i accofilu. I tu mówił, że to już terapia eksperymentalna.

Temat łóżkowy- wiecie może gdzie kupię porządne, w miarę grube prześcieradło z gumką? Wszędzie wyglądają jakoś szmatowato na zdjęciach.
FB_IMG_1675605310508.jpg

Ja ostatni dziś dzień na desce :) a w drodze do domu wstąpimy do mojej kuzynki z dwoma dzieciakami i pewnie będę pytac „kiedy my”. Eh. Strasznie zazdroszczę ludziom, którzy myślą, ze kwestia potomstwa zależy od decyzji :D

reklama
Do góry