reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Na jaki catering się zdecydowaliście? :) my tez na cateringu wychodzimy lepiej niż na zakupach i gotowaniu, bo kupowalismy dużo jedzenia które później szło do śmieci 🤷🏻‍♀️

A ja na poprawę humoru nafutrowałam się białego gorącego chleba - mąż mi przywiózł taki prosto z piekarni, aż ręce parzył i moją ulubioną szynkę, najadłam się pod korek i teraz mogę iść spać :)
Na razie będziemy próbować z tym:

A jak będzie ciulowy to zmienimy. Mój mąż to wszystko zeżre. Ale ja np jestem przyzwyczajona do 2-3 większych posiłków i nie wiem czy 5 małych mi podpasuje.

Zrobiłam test,negatywny.
Wiecie co zrobiłam...kupiłam sobie piwko i fajki (nie palę) i siedzę sobie i płacze... 😭
Poddaje się dziewczynki..
Mam takiego dziś doła,dawno nie było takiego
przytulam, pozwalam smutać, daje rękaw do wytarcia nocha. Proszę dać sobie tyle czasu, ile potrzeba a następnie wstajemy, poprawiamy koronę i idziemy dalej :)
Savvy Shields Queen GIF by Miss America

Czesc dziewczyny czasem sie tu odzywam bardziej po porade staram sie od sierpnia Chciałam sie doradzić cykle mam zawsze regularne dzisiaj 34dc zawsze 31 mam test robiony dzisiaj negatywny nie mam pojecia kiedy byla owulacja ale mysle że tak 8 9 dc luty testy wychodzą negatywny miesiaczki brak byl ktos w takiej sytuacji i była ciaza czy raczej nie mam co miec nadziej zaznacze ze mieszkam w de nie mam mozliwosc zrobienia bety
Kochana, jeśli masz tak długie cykle, to owulacja raczej koło 16-19 dnia cyklu, a w tym miesiącu może nawet później. Powtórz jutro test :)

przytulam, pozwalam smutać, daje rękaw do wytarcia nocha. Proszę dać sobie tyle czasu, ile potrzeba a następnie wstajemy, poprawiamy koronę i idziemy dalej :)
Savvy Shields Queen GIF by Miss America

Dziękuję kochana,najbardziej chyba dlatego że w tamtym miesiącu miałam test pozytywny... Nie sprawdziłam bety,bo bałam się że znowu poronienie..
I tak kupiłam ten sam test nawet nie było cienia a miesiąc temu wyraźnie było ja widać

Dziękuję kochana,najbardziej chyba dlatego że w tamtym miesiącu miałam test pozytywny... Nie sprawdziłam bety,bo bałam się że znowu poronienie..
I tak kupiłam ten sam test nawet nie było cienia a miesiąc temu wyraźnie było ja widać
ale to jak to, miałaś biochem miesiąc temu?

reklama
Do góry