Bolilol
Fanka BB :)
@997tenNumerToKlopoty następny post Twój, jedziesz bejbe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, niedobrze, takie hardkorowe IF nie myślałaś nigdy o zapasie czegokolwiek, nawet nie wiem bananów, orzechów itp żeby mieć pod ręką i w siebie wcisnąć?noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów
Biedna ale jak to mówią, żeby wstać, trzeba upaść. Płacz ile trzeba, ale trzymam kciuki że w końcu wyjdzie słońceZrobiłam test,negatywny.
Wiecie co zrobiłam...kupiłam sobie piwko i fajki (nie palę) i siedzę sobie i płacze...
Poddaje się dziewczynki..
Mam takiego dziś doła,dawno nie było takiego
Ale czasami jest tak przestój, zeby później było bumchciałabym w to wierzyć, ale rekompozycja to chyba dłuższy proces
Bardzo dobrze Cię rozumiem… u mnie podobnie, chociaż teraz głównie zajadam i akurat cieszę się, że nie idę w drugi koniec skrajności.noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów
Przykro mi te emocje, gdy się jest w rozsypce są beznadziejne. Płacz ile potrzebujesz!!!Zrobiłam test,negatywny.
Wiecie co zrobiłam...kupiłam sobie piwko i fajki (nie palę) i siedzę sobie i płacze...
Poddaje się dziewczynki..
Mam takiego dziś doła,dawno nie było takiego
ale przestój na samym początku? jesteście kochane, że próbujecie mnie pocieszyćAle czasami jest tak przestój, zeby później było bum
Ja ostatnio śniadanie 12-13, obiad 18-18, kolacja 22-24. W międzyczasie jakieś przekąski czasem, kakałka, soki i inne pierdoły.Ja tez jem bardzo regularne. Śniadanie 7:30, drugie 10:00, lunch 13, II obiad 16 i kolacja 19-20
Ale pooozno śniadanie, umarłabymJa ostatnio śniadanie 12-13, obiad 18-18, kolacja 22-24. W międzyczasie jakieś przekąski czasem, kakałka, soki i inne pierdoły.
Jak czekasz jak Cię nie ma?Czekam na stronę 997