Madame JS
Fanka BB :)
Ja teżJak cos zapraszam na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJak cos zapraszam na priv
Ja też
Jeden cykl in vitro to takie dosyć optymistyczne założenie. Chyba że ktoś z góry zakłada, że jak się raz nie uda to więcej już na pewno nie podejdzie.Z tego co wiem to trzy pierwsze dawki są refundowane czyli kosztują 50% ( ja płaciłam 560 zl za jednego pena )
W ulotce napisane jest ze po miesiącu do smietnika, lecz moja lekarka powiedziała ze mozna trzymac 3 miesiące.
Podobno na in vitro potrzeba bardzo duzo i wtedy warto sobie zostawić jedną refundację właśnie na to
Pobyt jednodniowy, rano przyszłam po południu wyszłamAle tak, ze weszlas, zrobili i wyszłaś, czy z jakimś pobytem?
Też miałam w szpitalu na NFZ- wyszło coś koło 6 h w szpitaluAle tak, ze weszlas, zrobili i wyszłaś, czy z jakimś pobytem?
Ja nie wiem skąd nic nie zmieniłam a 2 kg przytyłam ot tak na pstryknięcie...moze i dobrze ze brak pozytywu, i tak jak godzilla wyglądam i ciężko mi zmotywować się do zmianyTak w ogóle przyszła ta moja waga.
Okropna jest. W bezczelny i szczery sposób pokazuje bolesną prawdę.
A w miarę dobrze, wszystko jest ok :-)). Teraz tylko przy tej pogodzie łeb mi pęka .@lady_in_blue Miło, że do nas zaglądasz Jak samopoczucie?