Bolilol
Fanka BB :)
ale Ty jutro sikasz ;>Nie pozostaje nam nic jak tylko cisnąć w marcu na grudniowego bobaska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale Ty jutro sikasz ;>Nie pozostaje nam nic jak tylko cisnąć w marcu na grudniowego bobaska
Właśnie tez zauwazyłamListopadowe mamy 2023 się dziś zaczęły
Ja plamię na brązowoale Ty jutro sikasz ;>
To nie ten państwowy, o którym myślałamNie, pisemny na końcu maja, ustny w czerwcu Ale dochodzenie!
Też się zapisałaś na egzamin państwowy?To nie ten państwowy, o którym myślałam
Trzymam kciuki za dołączenieWłaśnie tez zauwazyłam
Jesli ten wieczorny test w bambuko mnie nie robi a ten oomarańczowy powiedziałabym cień? Jutro się pogłebi i jutro pojawi się prawilna kreska, mimo, ze listopad - to nie jest moj wymarzony miesiąc łaskawie dołącze
Na szczęście nie, ale znajomi szykują się na koniec kwietniaTeż się zapisałaś na egzamin państwowy?