reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Szukamy dobrego i sprawdzonego, bo w naszej okolicy niestety nie ma na to szans. A na znany lekarz patrzymy, ale tu by wchodził dojazd po 200km, więc jeśli ktoś miałby do polecenia lekarza to ufam w ciemno🙂
my obecnie testujemy tego pana Link do: lek. Krzysztof Bukowski - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Zaraz będzie powtórka badań to zobaczymy czy jest poprawa 😬 ogólnie Stary zadowolony z przebiegu wizyty i chętny by do niego wrócić, co jest w mojej opinii połową sukcesu. Natomiast nie wiem w sumie co by musiało się wydarzyć żebym go z czystym sumieniem poleciła 🤔 poza ciążą oczywiście 😉

Ależ wy tu nadajecie 😅 Za każdym razem jak mnie nie ma kilka h to kilka stron do nadrobienia 😱😅 Wogole cały wieczor boli mnie podbrzusze jakbym miała dostać okresu, ale to chyba niemożliwe bo na okres za wcześnie poza tym jestem na progesteronie basins i cyclogescie dopochwowo. 🤔

Ależ wy tu nadajecie 😅 Za każdym razem jak mnie nie ma kilka h to kilka stron do nadrobienia 😱😅 Wogole cały wieczor boli mnie podbrzusze jakbym miała dostać okresu, ale to chyba niemożliwe bo na okres za wcześnie poza tym jestem na progesteronie basins i cyclogescie dopochwowo. 🤔

Ile dni po owu?

reklama
A ja znalazłam w luxbiedzie ginekolog z dobrymi ocenami, której zakres "zainteresowań" jest taki:
  • Położnictwo i ginekologia
  • Endokrynologia ginekologiczna i rozrodczość
Zapisałam się, może mnie skieruje na badania endokrynologiczne ....

Do góry