reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
myślę, że 28.02 sikasz na test i że żadnej stymulacji ani dupka już nie będzie trzeba 🤷‍♀️
Taaa:D Ogólnie pierwsze o co mnie zapytał to badanie nasienia, jak mu je dałam z komentarzem- pomimo wieku wyniki w normie- powiedział z uśmiechem, że akurat ma tyle samo lat i jeszcze też by sobie dziecko machnął, ale właśnie pracuje nad materiałem;-p. I dodał też właśnie, że ma teraz sporo pacjentek, które mają partnerów z obniżonymi parametrami i generalnie po 3 miesiącach bardzo dobrego prowadzenia się wyniki potrafią się diametralnie poprawić- to myśle dobra wiadomość dla Ciebie, dodał właśnie, że na pewno złe parametry nasienia nie skreślają szans, bo akurat u facetów, według jego doświadczeń- te parametry potrafią się bardzo poprawić, tylko to trwa około 3 miesięcy zwykle.

Ogólnie też powiedział, że trzeba u mnie ustawić cykle, bo teraz branie duphastonu jego zdaniem nie ma większego sensu- co myślicie o takiej opinii?

No co to piszesz to ma jakis sens. No z tym clo to fajtycznie nie ma co za duzo brac, bo jak ma zadziałać to nie trzeba bedzie tego brać i tyle.
Ciekawa jestem po czym stwierdził, ze będzie miesiączka za około tydzień hmm 🤔
A duphaston bierzesz bo? Do wyrwgulowania?

No co to piszesz to ma jakis sens. No z tym clo to fajtycznie nie ma co za duzo brac, bo jak ma zadziałać to nie trzeba bedzie tego brać i tyle.
Ciekawa jestem po czym stwierdził, ze będzie miesiączka za około tydzień hmm 🤔
A duphaston bierzesz bo? Do wyrwgulowania?
Nie wiem po czym stwierdził, może po obrazie w usg? Szczerze to nie dopytałam o to :-(.

A duphaston brałam żeby wywołać okres, bo nie miałam swojego.

Nie wiem po czym stwierdził, może po obrazie w usg? Szczerze to nie dopytałam o to :-(.

A duphaston brałam żeby wywołać okres, bo nie miałam swojego.

Ja tez sie nabrałam tego duphastonu az masakra :(
Teraz właśnie mi zmienila na urogestan (mowi, ze jest lepszy na podtrzymanie i ewentualną ciążę itp, ale to juz inne leczenie wiadomo) przy clo i lameccie tez bralam duphaston

Taaa:D Ogólnie pierwsze o co mnie zapytał to badanie nasienia, jak mu je dałam z komentarzem- pomimo wieku wyniki w normie- powiedział z uśmiechem, że akurat ma tyle samo lat i jeszcze też by sobie dziecko machnął, ale właśnie pracuje nad materiałem;-p. I dodał też właśnie, że ma teraz sporo pacjentek, które mają partnerów z obniżonymi parametrami i generalnie po 3 miesiącach bardzo dobrego prowadzenia się wyniki potrafią się diametralnie poprawić- to myśle dobra wiadomość dla Ciebie, dodał właśnie, że na pewno złe parametry nasienia nie skreślają szans, bo akurat u facetów, według jego doświadczeń- te parametry potrafią się bardzo poprawić, tylko to trwa około 3 miesięcy zwykle.
niestety z tym nasieniem często nie jest tak łatwo jak się mówi 😒

reklama
Ja tez sie nabrałam tego duphastonu az masakra :(
Teraz właśnie mi zmienila na urogestan (mowi, ze jest lepszy na podtrzymanie i ewentualną ciążę itp, ale to juz inne leczenie wiadomo) przy clo i lameccie tez bralam duphaston
A Ty dlaczego brałaś duphaston? No ja oczywiście trochę się obawiam co jeśli tego okresu nie dostanę....To chyba wtedy jednak duphaston będzie jedynym wyjściem....Ale skoro owu była to chyba okres powinien przyjść? Ja to tak zrozumiałam....Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Do góry