reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Gdzie te badania po 150? :) Mój robił ostatnio w Synevo ale chyba coś koło 200 dał, a przed pierwszą ciążą już nie pamiętam gdzie robił ale potem był u androloga i mu polecił robić w Parens. Ale nie wiem jakie tam ceny.

A długo trwa taka jedna sesja?

Moja koleżanka opowiadała mi o swojej koleżance co nie mogła schudnąć i wzięła sobie jakąś personalną trenerkę, która kazała jej pół roku być na diecie 1000 kcal :o a dopiero potem mogła zwiększyć do 1200. Dla mnie szok, nawet nie skomentowałam ale wydaje mi się że to prosta droga żeby rozwalić tej dziewczynie metabolizm. Do tego robiła prawie codziennie ciężkie treningi... Już chyba rok jak nie dłużej trzyma się tych zaleceń, waga powoli ale coś tam spadła, jednak pytanie jakim kosztem.
Tutaj masz linka tylko nie wiem co zawiera to badanie za 150 PLN bo jeszcze tam nie dzwoniłam.

reklama
Na szczęście żadna z Nas tutaj nie zatrzymuje duszyczek 😅😅

Załączniki

• IMG_7154.jpeg
    IMG_7154.jpeg
    44 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny tak trochę jeszcze a propos wczorajszej rozmowy zaczęłam czytał o inozytol i chyba też zacznę brać 😅 ale czy wiecie czy są jakieś skutki uboczne? Ale albo jakiś wpływ na cykl? Mój zaczyna być książkowy i chyba nie chce w nim nagmerac za bardzo

reklama
Do góry