Nasturtium
Fanka BB :)
czy istnieje jakaś odżywka białkowa nie do szejków, pankejków, o smaku czekolady i innych rzeczy, tylko taka, którą mogłabym dodać do sosu do obiadu i nie czuć różnicy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy istnieje jakaś odżywka białkowa nie do szejków, pankejków, o smaku czekolady i innych rzeczy, tylko taka, którą mogłabym dodać do sosu do obiadu i nie czuć różnicy?
Wreszcie coś czego nie znamJak ktoś ma ochotę na lekkie, norweskie kino to polecam serial Lilyhammer.
ja ostatnio testowałam 7dpo, wiedząc, ze nic z tego wyjść nie możeoooooo jestem 7dpo
Nie linczujcie mnie tylko,jestem nie cierpliwa
te czekanie mnie zabijeja ostatnio testowałam 7dpo, wiedząc, ze nic z tego wyjść nie może
przepraszam,, ale przypomnij ile się staracie?te czekanie mnie zabije
Ale ja myślę że nic z tego,chodź przytulanki były dzień przed owu i w owu.
Tyle razy co się już rozczarowałam to już nie mam nadzieji
przepraszam,, ale przypomnij ile się staracie?
Dam znać na pewnoTo daj znać po.
a jakieś zdiagnozowane problemy macie? Badaliście sie?Rok temu poronienie,później jakoś odpuściliśmy więc nie cały rok
A przed poronieniem ile?Rok temu poronienie,później jakoś odpuściliśmy więc nie cały rok
SFD ma białko bezsmakowe.czy istnieje jakaś odżywka białkowa nie do szejków, pankejków, o smaku czekolady i innych rzeczy, tylko taka, którą mogłabym dodać do sosu do obiadu i nie czuć różnicy?