Anezka11
Fanka BB :)
1,5 roku starań i dalej leżę po każdym seksie w płodneJa się zgłaszam jako pierwsza, polać mi
Ja pamiętam jak w pierwszym, czy drugim cyklu starań praktykowałam leżenie po seksie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1,5 roku starań i dalej leżę po każdym seksie w płodneJa się zgłaszam jako pierwsza, polać mi
Ja pamiętam jak w pierwszym, czy drugim cyklu starań praktykowałam leżenie po seksie
Teraz jeszcze musisz uprawiać seks o 2.22bo zostały doręczone do paczkomatu o 22:22, a ostatecznym terminem ich odbioru był 02.02 o 22:22. W jednej skrytce schowano mi 2 paczki. W jednej było 20 testów owulacyjnych, w drugiej 20 testów ciążowych.
Dodatkowo jeszcze obie w numerze przesyłki mają ciąg znaków "220022", a mój dzień ostatecznwgo testowania przypada prawdopodobnie na 20.02.
Więc MUSIAŁAM, po prostu MUSIAŁAM odebrać je 02.02 o 20:20
Maja super długie łyżki do butów- nie trzeba się schylać.Dziewczyny, taki offtop, polecacie jakieś must havy z Ikei? Jutro jadę, dla mnie teraz to jak wyprawa życia, i myślę czy coś wziąć oprócz garnka i noża
Albo o 22:22 albo 2:02 albo 20:20. Opcji jest dużo. Najlepiej wykorzystać wszystkie możliweTeraz jeszcze musisz uprawiać seks o 2.22
jeszcze sekundy wchodzą w gręAlbo o 22:22 albo 2:02 albo 20:20. Opcji jest dużo. Najlepiej wykorzystać wszystkie możliwe
No i liczy się godzina finiszu, więc musisz dobrze czas rozplanować
Ja to praktykuje do dziś zawsze sobie chwilke leże z nasieniemJa się zgłaszam jako pierwsza, polać mi
Właśnie mi kazał brać przed owulacją i jej potem nie było, w poprzednim cyklu kazał mi brać przed owulacją, więc nie wiem skąd ta zmiana…Co masz na myśli pisząc, że duphaston zwalił Ci owulacje?
Według tego co wiem, blokuje owulacje, ale jeśli poda się go już po stwierdzonej to nie ma nią żadnego wpływu.
W sensie w poprzednim cyklu po owulacji, sorry.Właśnie mi kazał brać przed owulacją i jej potem nie było, w poprzednim cyklu kazał mi brać przed owulacją, więc nie wiem skąd ta zmiana…
co Ty, ja już nawet seksu nie muszę uprawiać, żeby być w tej ciazyTeraz jeszcze musisz uprawiać seks o 2.22