reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Kochana, powiem to najdelikatniej jak moge: nie polecaj dziewczynie po 4 poronieniach wyjechać na wakacje i pic alkohol. To ze komuś sie wtedy udalo to jest czysty przypadek. A takoe rady co najwyżej moga zrobić przykrość niz pomoc...
Ja dzis w pracy usłyszałam, że na pewno zajdę jak się skonczy audyt bo przecież to przez stres 🤣

Moje znajome teraz dookoła są w ciąży. Niektóre już po porodzie.
Starałam się na luzie do tego podchodzić. Cieszę się ich szczesciem. Ale 4 ciążę nieudane. Od nich wszystkich miałam być pierwsza. A jestem po prostu doswiadczona w tylko emocjach...
Oczywisice tekst: Wam też się uda jak zluzujecie. Uwielbiam ten tekscior. Jak ktoś myśli, że to budujace. Że odejdę ze słowem: Aaah super, dzieki. Na pewno tak bedzie. NIE! Co ma piernik do wiatraka. Ja mam odpuszczone. Zachodzę, za kazdym razem. Tylko ronię. A ma poronienie do odpuszczenia. Co ma odpuszczenie do zaplodnienia. Nie kumam logiki.
Cóż 🤷‍♀️. Przymykam oko, zazwyczaj nie odpowiadam.
jak ja rozumiem co czujesz i tu piszesz 🤗

reklama
dziękuje ❤️ jakby się udało to byłoby jak w filmie… ciekawe czy ktoś tak miał ze w dzień poronienia za rok się okazało ze jest w ciąży 🤷‍♀️ było by cudownie odwrócić ten paskudny dzień w coś tak pięknego.
nie wiem jaką dać pod tym reakcję, ale życzę Ci tego z całego serca 💜

Do góry