reklama
Brownie1992
Moderator
Ja dzis w pracy usłyszałam, że na pewno zajdę jak się skonczy audyt bo przecież to przez stresKochana, powiem to najdelikatniej jak moge: nie polecaj dziewczynie po 4 poronieniach wyjechać na wakacje i pic alkohol. To ze komuś sie wtedy udalo to jest czysty przypadek. A takoe rady co najwyżej moga zrobić przykrość niz pomoc...
Bolilol
Fanka BB :)
wyrzucają u Was dyscyplinarnie za przemoc?Ja dzis w pracy usłyszałam, że na pewno zajdę jak się skonczy audyt bo przecież to przez stres
pluto_nova
Moderator
jak ja rozumiem co czujesz i tu piszeszMoje znajome teraz dookoła są w ciąży. Niektóre już po porodzie.
Starałam się na luzie do tego podchodzić. Cieszę się ich szczesciem. Ale 4 ciążę nieudane. Od nich wszystkich miałam być pierwsza. A jestem po prostu doswiadczona w tylko emocjach...
Oczywisice tekst: Wam też się uda jak zluzujecie. Uwielbiam ten tekscior. Jak ktoś myśli, że to budujace. Że odejdę ze słowem: Aaah super, dzieki. Na pewno tak bedzie. NIE! Co ma piernik do wiatraka. Ja mam odpuszczone. Zachodzę, za kazdym razem. Tylko ronię. A ma poronienie do odpuszczenia. Co ma odpuszczenie do zaplodnienia. Nie kumam logiki.
Cóż . Przymykam oko, zazwyczaj nie odpowiadam.
Bolilol
po cichu powiem, że trzymamProszę wpisać mnie na 24 to jest bardzo szczególna data dla mnie… poczekamy zobaczymy..
Mogę po cichu poprosić by mocniej trzymać kciuki ze mnie w tym miesiącu?
Brownie1992
Moderator
Brownie1992
Moderator
Rozważam opcję nie przekazania aneksu do umowy bo to moja pracownicawyrzucają u Was dyscyplinarnie za przemoc?
Żałuje, że raz się "pochwalilam" staraniami przy jakiejs kawie. Teraz wszyscy dają takie durne rady
Matylda.<3
dziękuje jakby się udało to byłoby jak w filmie… ciekawe czy ktoś tak miał ze w dzień poronienia za rok się okazało ze jest w ciąży było by cudownie odwrócić ten paskudny dzień w coś tak pięknego.po cichu powiem, że trzymam
Bolilol
jesteś tak zestresowana, że trzęsą Ci się ręce i wypadł Ci akurat nad niszczarkąRozważam opcję nie przekazania aneksu do umowy bo to moja pracownica
Żałuje, że raz się "pochwalilam" staraniami przy jakiejs kawie. Teraz wszyscy dają takie durne rady
reklama
Bolilol
nie wiem jaką dać pod tym reakcję, ale życzę Ci tego z całego sercadziękuje jakby się udało to byłoby jak w filmie… ciekawe czy ktoś tak miał ze w dzień poronienia za rok się okazało ze jest w ciąży było by cudownie odwrócić ten paskudny dzień w coś tak pięknego.
Podziel się: