reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Pracowałam kiedyś 7-15 (z wyboru), w ogóle to wtedy ja byłam pomysłodawczynią rozszerzenia przedziału godzinowego od 7 (wcześniej było 8-10), i wiesz, nie miałam wcale więcej czasu niż pracując potem 9-17. Teraz pracuję zwykle 8:30-16:30, dosyć optymalna opcja, tylko u mnie to jeszcze długie dojazdy niestety.
a ja właśnie planuję pracować 7:30-15:30. Kiedyś tak pracowałam i lepiej mi było.

ja jak kiedyś miałam na dupie to nie mogłam z kibla wstać
pamiętam po pierwszej rurze jak miałam zakwasy WSZĘDZIE i nie byłam w stanie klamki nacisnąć, bo miałam takie zakwasy w dłoniach :D wyjście na siku trwało pół godziny, bo tyle klamek po drodze, guziki w dżinsach, ściąganie w gaci, siadanie na kiblu, wstawanie z kibla, zakładanie gaci i jeszcze więcej klamek 🤣

Echh współczuję :D może małymi krokami go przestawicie, najpierw 6:15 i tak jakiś czas i potem coraz dłużej :D dzielna jesteś że dotrzymujesz słowa i wstajesz do towarzystwa!
raz wstałam, zrobiłam co musiałam i wróciłam do łóżka "czytać" - wstrzymajmy się z określaniem mnie mianem dzielnej :D

reklama
Do góry