reklama
Bolilol
Fanka BB :)
wiadomo na co chora?Mazdusia na lawecie jedzie do domu
Bolilol
jak są dobre wyniki nasienia, to najlepiej codziennieDziewczyny głupie pytanie ale zadam
Jak często się kochacie przed i po owulacji (gdy wiecie, że pecherzyk ma ponad 20 mm) :
Generalnie najlepiej celować w dzień przed owulacją niż w sam dzień owu
LadyCaro
nie jeszczem ale mi sie wydaje, ze akumulator padł, bo nawet z pilota sie nie chciała otworzyć, a ostatnio odpalała jakoś podejrzaniewiadomo na co chora?
Bolilol
biednanie jeszczem ale mi sie wydaje, ze akumulator padł, bo nawet z pilota sie nie chciała otworzyć, a ostatnio odpalała jakoś podejrzanie
Lauritaa
Moderator
ohoh to nie powiem staremu, bo on chce codziennie a ja juz się zgadzam co 2 hahha bo kurde nie wiem czy jest sens, czy pęknie czy nie pęknie i takie wrożenie z fusów jutro sie okaże co z nim jestjak są dobre wyniki nasienia, to najlepiej codziennie
Generalnie najlepiej celować w dzień przed owulacją niż w sam dzień owu
Bolilol
kanapa się odkurzaaaaaaaa!Jezu jeszcze czołga mnie ten okres. Przez chwile było dobrze a teraz znów nie mogę siedzieć, męczę się wejściem po schodach, dramat
LadyCaro
wydaje mi się, że największe odgruzowanie już nastąpiło xDkanapa się odkurzaaaaaaaa!
reklama
Bolilol
bo to się najpierw odkurza z największego syfu, a później spryskuje taka pianką do prania tapicerki i jak ta pianka wyschnie, to ja się odkurza.wydaje mi się, że największe odgruzowanie już nastąpiło xD
Polecam piankę na zarzygane przez koty dywany i kanapy. (#reklama)
Podziel się: