reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mój mąż wymyślił, że zamiast wstawać o 6 i przez godzinę moczyć się w gorącej wodzie w wannie będzie szedł ćwiczyć. I ja nie wiem co mi odwaliło, że powiedziałam, że ja w takim razie będę wstawać z nim (wstaje o 8.55!!) i BĘDĘ GOTOWAĆ nam obiady w tym czasie (moje gotowanie to pyszne.pl, ewentualnie coś do zrobienia w 20 minut - na przykład kanapki 😂)

NAWET NIE ZACZĘŁAM WTEDY JESZCZE PIĆ!

Co ja narobiłam? 😅
Chciałabym być Twoim mężem 😁 co za poświęcenie!

reklama
Chciałabym być Twoim mężem 😁 co za poświęcenie!
kuźwa, a się wkopalam 😅
Najgorsze, że on to zrobi, bo on MUSI wstawać o 6, bo tak wcześniej wstawał do biura. Teraz to wykorzystuje na leżenie we wrzątku przez godzinę. A ja jak normalny człowiek mogący zacząć pracę o 9:00 podnoszę się z wyra o 8:55 i myje zeby włączając kompa 😅

No nic. Zacznę gotować. Może zacznę rano ćwiczyć na orbitreku. Czy na orbitreku da się spać?
Nie mogę zaczynać pracy o 7:30, jak mnie ktoś zobaczy o takiej godzinie na komunikatorze w pracy, to wezwie egzorcystę 😂

kuźwa, a się wkopalam 😅
Najgorsze, że on to zrobi, bo on MUSI wstawać o 6, bo tak wcześniej wstawał do biura. Teraz to wykorzystuje na leżenie we wrzątku przez godzinę. A ja jak normalny człowiek mogący zacząć pracę o 9:00 podnoszę się z wyra o 8:55 i myje zeby włączając kompa 😅

No nic. Zacznę gotować. Może zacznę rano ćwiczyć na orbitreku. Czy na orbitreku da się spać?
Nie mogę zaczynać pracy o 7:30, jak mnie ktoś zobaczy o takiej godzinie na komunikatorze w pracy, to wezwie egzorcystę 😂
Hm… to leżenie we wrzątku, to niewskazane. Musisz go przekonać, żeby gotował z Tobą ;)
Egzorcyste😂😂🙈🙈

Edit: doczytałam, ze jednak będzie ćwiczył, ślepa no, ciaza wzrok uszkadza, to jednak prawda 😂🙈

kuźwa, a się wkopalam 😅

dobrze, że z tego rezygnuje mąż bo to będzie teraz w jego rzeczach zakazanych 😈

kuźwa, a się wkopalam 😅

Boże, kisne, kisne

Hm… to leżenie we wrzątku, to niewskazane. Musisz go przekonać, żeby gotował z Tobą ;)
Egzorcyste😂😂🙈🙈

Edit: doczytałam, ze jednak będzie ćwiczył, ślepa no, ciaza wzrok uszkadza, to jednak prawda 😂🙈
no on właśnie sam doszedł do wniosku, że nie rzuci palenia, bo nie pali, nie ograniczy alkoholu, bo nie pije W OGÓLE (dlatego ja musze za nas oboje), nie schudnie, bo nie ma z czego, to musi zlikwidować wrzątek i zamiast rano godziny we wrzątku będzie godzina na salce treningowej.
I ja go jakoś chciałam pocieszyć, bo ta godzina we wrzątku jest dla niego bardzo ważna, i jakoś tak mi się walnęło, że ja w takim razie zacznę wstawać z nim i nam zdrowo gotować w tym czasie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry