Bolilol
Fanka BB :)
uwielbiam CięTo najwyższy czas żeby zapisać się na wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwielbiam CięTo najwyższy czas żeby zapisać się na wizytę
Już jestem. Pierwsza wizyta u położnej 8 marcaTo najwyższy czas żeby zapisać się na wizytę
jeszcze nie wiem, narazie napisał, ze idzie po fajki i pomyślio kurde, jakiś kolega do niego podjedzie?
A ma pomysł co to? Bo jeśli aku, to może ktoś go pchnie (zależy jakie ma auto) albo można zamówić taxi na odpalenie od kablijeszcze nie wiem, narazie napisał, ze idzie po fajki i pomyśli
Ło grubo, to ja chyba w takim razie spakuje już torbę do poroduMój mąż wymyślił, że zamiast wstawać o 6 i przez godzinę moczyć się w gorącej wodzie w wannie będzie szedł ćwiczyć. I ja nie wiem co mi odwaliło, że powiedziałam, że ja w takim razie będę wstawać z nim (wstaje o 8.55!!) i BĘDĘ GOTOWAĆ nam obiady w tym czasie (moje gotowanie to pyszne.pl, ewentualnie coś do zrobienia w 20 minut - na przykład kanapki )
NAWET NIE ZACZĘŁAM WTEDY JESZCZE PIĆ!
Co ja narobiłam?
ale gdzieś stoi na poboczu czy ma zaparkowane i nie może ruszyć?jeszcze nie wiem, narazie napisał, ze idzie po fajki i pomyśli
Raczej nic z tego bo plamienia mam od piątku dzisiaj zrobiłam test dla zasady, ale oczywiście biel@krynica2 jak tam Twoje testowanko?
powiedział, że zadzowni po assistanceA ma pomysł co to? Bo jeśli aku, to może ktoś go pchnie (zależy jakie ma auto) albo można zamówić taxi na odpalenie od kabli
to akurat dobra sprawa, my nawet jak nie mogliśmy już kupić AC, to chociaż braliśmy holowanie do warsztatu wskazanego przez nas i auto zastępczepowiedział, że zadzowni po assistance