reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ale walentynki pesymistyczne w tym roku mamy co?
Planujecie coś dziś? Ja ogolnie nic. Mąż bedzie późno, więc i tak zje cos w locie, wykąpie sie i pojdzie spać😂🤣😂 najpierw myslałam o czymś jak kolacyjka z winkiem i jakieś urocze ciasto w kształcie serca, ale mi przeszło 🤣 i tak oboje wiemy, ze się kochamy i w każdy weekend jemy słodkości, kochamy się 🥰
Więc srodek tygodnia pozostawiam bez zmian😁
Sorka, to ja dziś zaczęłam moje wynurzenia. Ja w drodze do pracy kupiłam mężowi czekoladki i do tego croissanty, bo był taki tik tok, co wylosujesz to dam ci w walentynki i ja wylosowałam dla męża croissanty a on miał dziecko, co za chichot losu. 🔫
Poza tym pewnie coś dobrego do jedzonka 😊

reklama
Planujecie coś dziś? Ja ogolnie nic. Mąż bedzie późno, więc i tak zje cos w locie, wykąpie sie i pojdzie spać😂🤣😂 najpierw myslałam o czymś jak kolacyjka z winkiem i jakieś urocze ciasto w kształcie serca, ale mi przeszło 🤣 i tak oboje wiemy, ze się kochamy i w każdy weekend jemy słodkości, kochamy się 🥰
Ja nic nie planuje. Nigdy nie obchodzę Walentynek.

Jedyne co to mamy z mężem taka umowę, że zamisat kwiatów na dzień kobiet, rocznicę czy walentynki on przelewa pieniążki na jakieś chore dziecko i wysyła mi screena.

Ja mam dziś w planach zupełnie nic. Trening i będe z mężem ogladać Farme :D

Ja najgorzej, że nawet nie wiem dlaczego mi się tak zmieniło. Dlaczego nie mam dystansu skoro kiedyś to był dla mnie temat wręcz jasny- dzieci nigdy i już.
Porąbane to wszystko.
Może wynika to z ambicji - u mnie trochę się to splątało tak. Im bardziej nie wychodzi - tym bardziej chcę osiagnąć ten cel... az czasem zastanawiam się, czy we mnie jest pragnienie posiadania kolejnego dziecka czy bardziej osiągnięcia celu ujrzenia 2 kresek. Ja już sama czasami przestaję się rozumieć.

My pójdziemy na obiad gdzieś o ile w pracy mnie znow nie zagotują i nie skończę mega późno. Dla męża mam gadżety erotyczne zgodnie z poradami @Bolilol 🙂

Może wynika to z ambicji - u mnie trochę się to splątało tak. Im bardziej nie wychodzi - tym bardziej chcę osiagnąć ten cel... az czasem zastanawiam się, czy we mnie jest pragnienie posiadania kolejnego dziecka czy bardziej osiągnięcia celu ujrzenia 2 kresek. Ja już sama czasami przestaję się rozumieć.
Może coś w tym jest, ale myślę też, że jeśli inwestujesz w coś dużo zasobów (w starania dużo inwestujemy) to trudno potem „przełknąć” porażkę.

reklama
Ja nic nie planuje. Nigdy nie obchodzę Walentynek.

Jedyne co to mamy z mężem taka umowę, że zamisat kwiatów na dzień kobiet, rocznicę czy walentynki on przelewa pieniążki na jakieś chore dziecko i wysyła mi screena.

Ja mam dziś w planach zupełnie nic. Trening i będe z mężem ogladać Farme :D
O super gest 🥰 my też przed tv i cała rodzinka oglądamy farmę 😁

Do góry