Brownie1992
Moderator
Nie chcem takich xdMówisz i masz u mnie będę II kreski dziś lub jutro ale na owulaku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcem takich xdMówisz i masz u mnie będę II kreski dziś lub jutro ale na owulaku
Moj mąż bardzo dlugo snaku nie miał, około 2 m-cy.Nie chce Cie martwić, ale ja smaku nie miałam 3 tygodnie, węchu pół roku i do tej pory odczuwam skutki covida jeśli chodzi o węch :/ Ale na szczęście mało kto miał tak jak ja
Mój rok nie ma węchuMoj mąż bardzo dlugo snaku nie miał, około 2 m-cy.
EchMoj mąż bardzo dlugo snaku nie miał, około 2 m-cy.
Ja wiem, że to nie koncert życzeń, ale wolałabym być bez węchu niż bez smaku, zdecydowanie .Mój rok nie ma węchu
Jak nasz pies puszcza bąki to nic nie czuje
Co ten ślub robi z ludźmiCzy to ta sama?:
dr n. med. Renata Banach - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Umów wizytę u dr n. med. Renata Banach, ginekolog w Łódź - opinie, informacje kontaktowe, usługi i cennik.www.znanylekarz.pl
Na tym zdjęciu z gamety wygląda jakby była po prostu starsza, plus dwa nazwiska, może się zgadzać,…
Ślub i pewnie wiek.Co ten ślub robi z ludźmi
To ja ze smakiem mam podobnie.@Nasturtium , a ja Cię pocieszę- nie miałam węchu 3-4 dni, na pewno po ok. 10-12 dniach wrócił do pełni swoich możliwości, co mnie cieszy, bo ja jestem perfumoholik.
Smak miałam przytępiony tak o 60-70%, niektórych rzeczy nie czułam.
Nie odczuwam skutków, zmysły wróciły do pełnej sprawności.
W październiku przechodziłam to świństwo i w sumie śmiesznie się zorientowałam, bo paliłam papieroska i mówię do męża, że coś w ogóle nie pachną xD.To ja ze smakiem mam podobnie.
Z węchem na razie, pomimo sporego kataru, ok.