Bolilol
Fanka BB :)
brać, działać, bzykać ile wlezieTak mnie napieprza jajnik na owulację…
No wezmę go w obroty.
Może będzie coś z tej roboty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brać, działać, bzykać ile wlezieTak mnie napieprza jajnik na owulację…
No wezmę go w obroty.
Może będzie coś z tej roboty?
Ja już go dzisiaj po obudzeniu zbzykałam .brać, działać, bzykać ile wlezie
Pytanie trochę z innej beczki: czy planujecie już wakacje letnie?
Pytam, bo my chcemy polecieć w czerwcu i tak się zastanawiam co będzie jeśli już uda się zajść. I nie wiem jak to wszystko najlepiej ogarnąć. W zeszłym roku planowanie wyjazdu było odłożone na ostatnią chwilę, bo łudziliśmy się, że się uda. Ostatecznie zapłaciliśmy bardzo dużo za bilety. Teraz z jednej strony nie chciałabym czekać a z drugiej co będzie jeśli jednak zajdę? Jak Wy sobie z tym radzicie (jeśli jesteście / byłyście w podobnej sytuacji)? Z jednej strony chcę żyć normalnie a z drugiej jak tu nie brać pod uwagę, że może się uda...
no do sygnałuCzy takim termometrem mierzy się temperaturę pod pachą aż do sygnału dźwiękowego? Coś mi się kojarzy, że w instrukcji było napisane, że 5 minut, ale ją wyrzuciłam, w internecie nie mogę znaleźć.
Co chwile przychodzi ktoś nowy, dlatego polecam zrobić stopkę i napisać tam najważniejsze informacje żeby się ciągle nie powtarzac Niestety, stopkę widać tylko na komputerze ale zawsze to coś.Dziewczyny z racji tego ze jestem "nowa" napiszcie mi kilka słów o sobie. Ile macie lat, jak długo się staracie, czy macie juz dzieci, gdzie mieszkacie (w polsce czy za granicą)
Ja już wczoraj pisałam naszą historię wiec teraz pokrótce. Dwójka dzieci na pokładzie. 9-latka i 6-latek. O pierwszą ciaze starania 5 lat. O drugą rok. Teraz pierwszy cykl starań. Mieszkam w Niemczech
Miałam podobnie po drugim poronieniu. Akurat chodziłam do psychiatry po l4 i mnie wypytywał zawsze jak z energią do życia, czy mam problemy ze snem itp. Jak zaczęłam odpowiadać twierdząco to uznał że mogą to być początki depresji i zalecił brać leki (serotoninę), brałam przez miesiąc i nawet odczułam poprawę, chociaż w międzyczasie były święta więc może to mnie jakoś inaczej nastroiło. Ale zauważyłam niepokojący skutek uboczny, chociaż wszędzie piszą że serotonina poprawia libido to zaczęłam mieć ogromny problem z orgazmami nie byłam w stanie i koniec. Odstawiłam leki i się poprawiło. W każdym razie może warto odwiedzić jak nie psychiatrę to chociaż psychologa?Ok! Wczoraj leniwa sobota i dziś tez, bo jest chory. Spi. A ja, myślę ze potrzebuję wsparcia jakiegoś z zewnątrz, bo dostałam jakieś obsesji w tym miesiącu na temat starań. Nie śpię, przeżywam, analizuje, pojawiło się dużo lęku, myśli katastroficznych, proste syt. widzę nierealnie, jakbym były niewiadomo czym. Może tez tak przeżywam stratę. Troszkę mnie to przerosło wszystko, a najgorsze jest niespanie, bo wtedy rzeczywistość wyglada jak jakiś straszny film
Przepraszam że pytam, może głupie pytanie, ale jaki jest związek finansowy z grudniowym dzieckiem? Pytam z czystej ciekawości.Nie.
W marcu robimy przerwę, bo choćby skały srały, to grudniowego dzieciaka nie chcę, bo finansowo tego nie udźwigniemy, poza tym mamy wizytę.
A w kwietniu, jeśli zajdę, to w czasie wyjazdu się dowiem ewentualnie.
Nie, nie boję się.
Oj widzisz a pisałaś że smaki nie tak odczuwasz i już mnie coś tknęło że może covid... Przesyłam dużo zdrówka!Mam dwie kreski.
Hej! Ja mam 31 lat, mąż 33. Staramy się o pierwsze dziecko ponad 2,5 roku. Niedawno ciąża biochemiczna. Ostatnio wykryty przewlekły stan zapalny macicy, jestem po antybiotykoterapii. Mąż obniżone paramtery nasienia.Dziewczyny z racji tego ze jestem "nowa" napiszcie mi kilka słów o sobie. Ile macie lat, jak długo się staracie, czy macie juz dzieci, gdzie mieszkacie (w polsce czy za granicą)
Ja już wczoraj pisałam naszą historię wiec teraz pokrótce. Dwójka dzieci na pokładzie. 9-latka i 6-latek. O pierwszą ciaze starania 5 lat. O drugą rok. Teraz pierwszy cykl starań. Mieszkam w Niemczech