krasulkaa
Fanka BB :)
Cisza ale jal zwykle ta cisza to okresA u Ciebie??
Dwie kreski..taa..chyba jak sobie narysuję .
Zaraz zamierzam zatestować wstępnie, gdyż mam intencję spożywać wino tego wieczoru!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cisza ale jal zwykle ta cisza to okresA u Ciebie??
Dwie kreski..taa..chyba jak sobie narysuję .
Zaraz zamierzam zatestować wstępnie, gdyż mam intencję spożywać wino tego wieczoru!
Twój nick też taki paryski właśnie
Krysia jest obecnie w 13tc!Tez oglądałam przed chwilą i się poryczalam z tą blondi, ktora mówiła ze podeszla kolejny raz ale juz bez nadziei.
@Nasturtium, @Panda91 jak się dziś czujecie?
@Owulacja czy skoro dzieć tak późno padł, to chociaż długo dała pospać?
Sorki, ze zmienię temat, ale mam pytanie o mierzenie temperatury. Czytam, ze głównie mierzycie ją jakoś super wcześnie rano, ale czy jest różnica jak zmierzę temperaturę o 6, 7 czy nawet 8 godzinie, jeśli będę ją mierzyć zawsze o tej samej porze?
Uff, a już myślałam, że jestem jakaś wypruta z emocji, ale cieszę się, że nie jestem jedyna.Ja też!! Ze starym uwielbiamy kotki. Na pewno pomyślimy o adopcji jeśli dziecka nie będzie... a gdyby było to też...
Zaś co do cudu narodzin - generalnie cudze dzieci mnie nie wzruszaja... no chyba że "tutejsze" .
Ten program pokazuje wiele aspektów IVF, te szczęśliwe aspekty, ale i gorsze zakończenia, i to jego niewątpliwa zaleta...
Ale jak juz pisalam wiele razy - w ogóle nie czuje, ze to o mnie....
dobrze, że idziesz do lekarza, warto trzymać rękę na pulsie a jak sytuacja z Twoim chłopem?Kiepsko. Mam okropne problemy ze snem, któryś dzień spie już po 4 godziny... obawiam się, że wpędziłam się w nadczynność tarczycy, bo wyjśćei TSH miałam 2.5 i mi letrox 50 zapodali, coprawda jak robiłam przy biochemicznej samo tsh to miałam 0.80 więc dobre, ale czuję jakby ta bezsennośc byla "chemiczna". Męczy mnie to. Jutro zapiszę się do lekarza, by zlecił mi powtórne badania na całą tarczycę, nie chce się faszerowac proszkami na spanie, ale trwa to już z miesiąć.
Zmusiłam się rano do trenigu i teraz tak dogorywam
Ja po rzuceniu palenia nie przytyłam , ale równolegle zmieniłam styl życia, więc uniknęłam dodatkowych kg.No właśnie ja nie przywiązuje się do swojej wagi. Po rzuceniu palenia ważyłam ponad 70 kilo. Teraz ważę 60-63. Ale właśnie moja budowa ciała i brak mięśni sprawia że nie czuje się szczupło. Mam grubsze uda i ogólnie cały dół. Do tego większy biust. Wolałabym ważyć np 67 kilo i mieć inne ciało. Więc u mnie to musialaby grube treningi wjechać.