reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Brzmi super! Ja bardzo lubię wszelakie sporty, ale akurat z pływaniem mam problem - nie potrafię synchronizować oddechów i szybko odpadam, a 42 minuty pływania???!!! lał!!!!!
Mi dużo dało to, że w czasach szkolnych w ramach wf-u mieliśmy basen i od zerówki do końca gimnazjum miałam naukę pływania.
A crowl to mój naturalny styl pływacki.
Pan od wf-u dawał mi wycisk.

reklama
Mi dużo dało to, że w czasach szkolnych w ramach wf-u mieliśmy basen i od zerówki do końca gimnazjum miałam naukę pływania.
A crowl to mój naturalny styl pływacki.
Pan od wf-u dawał mi wycisk.
Może kiedyś się nauczę :) w ciąży chciałam się uczyć :D kiedy nie będę mogła uprawiać swoich sportów to się nauczę pływać porządnie chociaż :p

Staramy się o pierwsze dziecko. Ja mam prawie 38 lat, a Stary jest stary, bo 41 na karku. Późno na siebie trafiliśmy, bo od 4 lat jesteśmy razem. I tak sobie próbujemy od 1,5 roku z przerwą ok. 5 miesięcy, kiedy to okazało się, że w cytologii wyszły CIN II/ CIN III, a później konizacja szyjki. Na szczęście teraz jest dobrze. Zatem Lady With Cats - jestem przykładem wyleczenia rozległej zmiany na szyjce. HPV brak, cytologia wyszła ostatnio super! Niestety nigdy nie byłam w ciąży. Mam za sobą lekką diagnostykę, ale ostatnio byliśmy w klinice i lekarz zaproponował najpierw stymulację, a później in vitro ze względu na nasz wiek i moje AMH 1,18 ... Na razie jeszcze przez chwilę próbujemy naturalnie.
Trzymam mocno kciuki za II kreseczki!

Może kiedyś się nauczę :) w ciąży chciałam się uczyć :D kiedy nie będę mogła uprawiać swoich sportów to się nauczę pływać porządnie chociaż :p
Moja koleżanka z pracy niedawno zaczęła naukę pływania z instruktorem, a jest krótko przed 40-tką, także życzę powiedzenia, bo się da💪🏻.

Staramy się o pierwsze dziecko. Ja mam prawie 38 lat, a Stary jest stary, bo 41 na karku. Późno na siebie trafiliśmy, bo od 4 lat jesteśmy razem. I tak sobie próbujemy od 1,5 roku z przerwą ok. 5 miesięcy, kiedy to okazało się, że w cytologii wyszły CIN II/ CIN III, a później konizacja szyjki. Na szczęście teraz jest dobrze. Zatem Lady With Cats - jestem przykładem wyleczenia rozległej zmiany na szyjce. HPV brak, cytologia wyszła ostatnio super! Niestety nigdy nie byłam w ciąży. Mam za sobą lekką diagnostykę, ale ostatnio byliśmy w klinice i lekarz zaproponował najpierw stymulację, a później in vitro ze względu na nasz wiek i moje AMH 1,18 ... Na razie jeszcze przez chwilę próbujemy naturalnie.
Stary nie taki stary, mój ma wyniki nasienia bardzo spoko, a ma 46 lat, Wy badaliście?
Co do AMH to ja mam nieco niższe, bo 0.95, ale 32 lata, więc jakby "jedziemy na podobnym wózku", bo lekarka mówiła mi, że przy ocenie AMH należy brać pod uwagę też wiek- nawet wysokie AMH przy na przykład 40tce daje gorsze rokowania niż niższe przy 30tce, z czego to wynika do końca nie wiem....

Witaj u nas i mocno trzymam kciuki żeby jak najszybciej się Wam udało.

Takiej wiadomości było ni trzeba.
A jak teraz Twoje cytologie wychodzą?
Życzę Ci dwóch kresek 🍀.

reklama
Stary nie taki stary, mój ma wyniki nasienia bardzo spoko, a ma 46 lat, Wy badaliście?
Co do AMH to ja mam nieco niższe, bo 0.95, ale 32 lata, więc jakby "jedziemy na podobnym wózku", bo lekarka mówiła mi, że przy ocenie AMH należy brać pod uwagę też wiek- nawet wysokie AMH przy na przykład 40tce daje gorsze rokowania niż niższe przy 30tce, z czego to wynika do końca nie wiem....

Witaj u nas i mocno trzymam kciuki żeby jak najszybciej się Wam udało.
Dzięki, dzięki! Ja za Was wszystkie mocno trzymam kciuki i cieszę się z tych II, jakby były moje:) U nas też nasienie OK. Moje hormony w normie raczej. Niestety borykam się plamieniami 2-3 dni przed okresem, a cykle zaczynają się skracać do 23- 24 dni. 25 to już huk i radość! Owulacje mam swoje, tylko komórki chyba wybredne...

Do góry