reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podglądam ;) i stwierdziłam, że może w tym miesiącu zatestuję z Wami. Stworzyłyście miejsce ze świetną atmosferą. Tyle fajnych babeczek, więc myślę, że się tu odnajdę:) Dzisiaj miałam pik, testować będę 22 lutego, a co...
Cześć Ina :)

reklama
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podglądam ;) i stwierdziłam, że może w tym miesiącu zatestuję z Wami. Stworzyłyście miejsce ze świetną atmosferą. Tyle fajnych babeczek, więc myślę, że się tu odnajdę:) Dzisiaj miałam pik, testować będę 22 lutego, a co...
Cześć, cześć.
Napisz coś więcej o Waszej historii.
I oczywiście rozgość się u nas.

Napisz o sobie coś więcej, ile się staracie, jakie badania macie za sobą :).

A czemu bez kości? Bo nie da się "ładnie" zjeść, czy jest jeszcze jakaś inna przeszkoda? 🤔🤪
Ja nie lubie miesa z koscia, obrzydzaja mnie kosci, nie to ze nie umiem ladnie zjeść tylko nie umiem w ogole zjeść, polowa miesa zostaje na kosci. I moja mama ma to samo zdanie, wiec chce cos co bedzie kazdemu smakować

A ja się pochwalę- byliśmy 3 raz w tym tygodniu na basenie i mam za sobą bite 42 minuty pływania.
Za każdym razem zwiększam czas pływania.
Zaczęłam od 25 minut, potem było 40, a dziś 42, ale takiego szybkiego i intensywnego.
Brzmi super! Ja bardzo lubię wszelakie sporty, ale akurat z pływaniem mam problem - nie potrafię synchronizować oddechów i szybko odpadam, a 42 minuty pływania???!!! lał!!!!!

Staramy się o pierwsze dziecko. Ja mam prawie 38 lat, a Stary jest stary, bo 41 na karku. Późno na siebie trafiliśmy, bo od 4 lat jesteśmy razem. I tak sobie próbujemy od 1,5 roku z przerwą ok. 5 miesięcy, kiedy to okazało się, że w cytologii wyszły CIN II/ CIN III, a później konizacja szyjki. Na szczęście teraz jest dobrze. Zatem Lady With Cats - jestem przykładem wyleczenia rozległej zmiany na szyjce. HPV brak, cytologia wyszła ostatnio super! Niestety nigdy nie byłam w ciąży. Mam za sobą lekką diagnostykę, ale ostatnio byliśmy w klinice i lekarz zaproponował najpierw stymulację, a później in vitro ze względu na nasz wiek i moje AMH 1,18 ... Na razie jeszcze przez chwilę próbujemy naturalnie.

reklama
Do góry