Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Poproszę szczęśliwy 13.02!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i chłopak pomyśli, że nie przychodzisz do niego bo zaszłaś i nie potrzeba stymulacji-doktorze, nie mam owulacji, czy mogę coś zrobić żeby je przywrócić bez stymulacji?
- proszę starać się jeszcze 3 miesiące, uprawiać mniej seksu, ale regularnie i może za te 3 miesiące będzie pani już w ciąży i nie trzeba będzie stymulacji.
- a jak nie?
- proszę się tak nie nastawiać, mniej o tym myśleć
No minęły 3 miesiące, ale tego doktorka to ja już nie odwiedzę ponownie
@Bolilol poproszę 18.02, mimo wszystko
21a który masz dc?
I ja, trzy dawki miałam.dobra ja moge skopiować Twoją wypowiedź jako swoją bo to samo
Nope, flo nie ma racji. Owu była najpóźniej 28.01. U niektórych jest dzień po spadku tempki. Ja przyjmuje zawsze któryś z tych dwóch dni@Aczkolwiek@to_na_pralkę zoba to... apka mi przesunela termin owu na 29.01
@pluto_nova
@MyszkaMiki30
Takiego wykresu jeszcze nie miałam;p
i dzisiaj ta tempka tak mi skoczyla i chyba był wyrzut proga, bo od dzisiaj mnie cyce strasznie bolą...
Ja również dzisn 8dpo i bladość nad bladosciamiHeja ja dziś 8dpo, sikłam se, ale jest bladość…
eee to jeszcze wczesnie. I test 10 jesli tak wcześnie testujesz
a który dc dziś? Bo wygląda, jakby spadał na okres. Więc jeśli jesteś już blisko okresu to raczej ciężko stwierdzićBeta poniżej 2,3, a progesteron 5,3... Czy można po tym wyniku stwierdzić czy była owulacja?