Nasturtium
Fanka BB :)
muszę sobie kupić też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz co na to?Hej, może niektóre z Was pamiętają, że mialam dziś mieć biopsje po antybiotykoterapii. Nie mialam, bo dosłownie na fotelu dostalam okres. W 23 dc. Kiedy zawsze mialam książkowe cykle 28-30. Takie moje szczęście.
Już sobie zasypiałam i mnie obudził, ale to było w takim półśnie trochę, wiem, że nie miał ochoty, ale poczuł się w obowiązku, więc spoko.Brawo Wy!!!!! <3 Ja bym chyba zaliczyła na wczoraj, ale też czasem zaliczyłam na dziś ;D
No nic, okres sie przesunal i tyle. Zrobimy w następnym cyklu.A lekarz co na to?
może tak być. Ja poprzedni cykl miałam identyko i był bez owu niestety, testy owu wychodziły mi piękne dwie kreski a u lekarza nic....pierwszy raz w życiu też taki cyrk też miałamTak,chyba sie ten okres rozkrecal. Dziś 9dpo według tylko kalendarza i zrobilam 1 owulak. Moze bezowu byl w ogóle, nie wiem juz sama.
Ja mam z Aliiness wstawiłam na dole zdjęcia,może jakieś godne polecenia jakościowo Q10? Chyba zacne brać, jak nie na jajeczka to przynajmniej na zmarszczki
Jak nie urok to zawsze coś...no i kiedy teraz?stalam okres. W 23 dc. Kiedy zawsze mialam książkowe cykle
Ty przy obniżonym AMH koniecznie kup ubichinolmuszę sobie kupić też
No moze tak bylo, jednak antybiotyki pewnie namieszaly poprostu. A w tym cyklu mialam taki piekny śluz jak nigdymoże tak być. Ja poprzedni cykl miałam identyko i był bez owu niestety, testy owu wychodziły mi piękne dwie kreski a u lekarza nic....pierwszy raz w życiu też taki cyrk też miałam
Bezowulacyjnego paskami nie wykryjecie. LH zawsze rośnie nawet jak jajko nie dojrzeje. Co najwyżej temperaturą widać bezowulacyjny... wypłaszcza się, jest różnica, ale niewielka między jedną a drugą fazą cyklu. U mnie w listopadzie tak było. Tylko po temperaturze takie badziewie wyszło, na paskach było pięknie...może tak być. Ja poprzedni cykl miałam identyko i był bez owu niestety, testy owu wychodziły mi piękne dwie kreski a u lekarza nic....pierwszy raz w życiu też taki cyrk też miałam
To kibicujemy plemiorom!!! GO GO! A za 10 dni piękne IIJuż sobie zasypiałam i mnie obudził, ale to było w takim półśnie trochę, wiem, że nie miał ochoty, ale poczuł się w obowiązku, więc spoko.
Dzisiaj raczej już nic nie będzie, nie ma formy z obydwu stron.
Tak, my mamy tego świadomość. Już 2 razy to przeszliśmy na dokładnie tym samym etapie, stąd te badania. Pierwszy raz potraktowałam jako przypadek, drugi raz już niekoniecznie.No ja też prysznica nie mogę zakumać jak tam kuźwa jest ludziom wygodnie na stojaka, a próbowaliśmy kilka razy i się poddaliśmy. Za to w wannie lubimy
Plaża też należy do przereklamowanych, bo piasek wchodzi dosłownie wszędzie
0,2 to raczej niska rezerwa, ale tak nie ma się co tym stresować. Da się zajść w ciążę z takim AMH, ale jak jeszcze dodamy wiek partnera powyżej 40+to bardzo duże ryzyko poronienia i trzeba być tego świadomym. Im większa rezerwa tym więcej dobrych jajeczek (to się nie tyczy PCOS tam dużo jajek i dużo słabych). Im mniej, tym większa szansa na trafienie słabszego. Trzeba próbować, może w końcu trafi się dobre jajko i będzie dzieć
Na podniesienie jakości jajeczek: wit. D, ubichinol czyli to lepsze Q10 co najmniej 200 (czasem w klinikach zapisują nawet 300-400), inozytol, wit. C, NAC, wit. E.