reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
U nas przez ostatnie pół roku właśnie był grany samochód i plaża x 2. Samochód w miarę wygodnie, ale plaża przereklamowana - piasek nie chciał współgrać z ruchami ;p Wczoraj pisałyście o prysznicach - próbowaliśmy tyle razy przez 10 lat i chyba tylko raz się udało ;p na stojaka nie współgramy i się poddaliśmy już
W podróży poślubnej uprawiałam sex na plaży w Grecji Na leżaku. Leżak się złożył a ja dostałam porządnie w łeb :D

Cześć dziewczyny! Podczytuje Was jakiś czas bo też się staramy. Niestety dzisiaj raczej 1 dc ;(
Jeśli chodzi o niskie AMH, informacja dla @Nasturtium.
Ja też mam niskie 0,2 (ale ze względu na wiek - prawidłowe). Zrobiłam badanie i poszłam z tym do mojego ginekologa, bo 3 cykle się nie udawało, więc chciałam to sprawdzić. Wcześniej zaskakiwało od razu.
Zapytał mnie po co to robiłam, to nie jest wyznacznik. Ta była wizyta w sierpniu 2022, nic mi nie dolega mamy się starać. Na jesieni będzie Pani w ciąży. Szczerze miałam wątpliwości. Okazało się, że we wrześniu 2022 udało nam się, ale radość nie trwała długo bo ciąża się zatrzymała 6t2/3d. To był 6 cs, więc jak widać można ;)

u mojego lodzik działa... najpierw musi się na maksa zrelaksować, oderwać się głową od pracy, no i lepiej na niego działa świadomość, że to ja jestem napalona, a nie broń boże dzień cyklu

Na mojego jak już nic nie działa, bo ledwo zyje, dziala tylko jedno PRAWDA PROSTO W TWARZ "Jeśli chcemy dziecka, sex dziś musi być " 🙈🤷‍♀️ ostatecznie to również w takim przypadku działa.. 🤣😂😁🤯🤛 ale to zdarzało się rzadko i ostatecznie a teraz jak już pisałam, oddaje się przypadkowi co ma byc to będzie, czy sex bedzie 2 czy 3 dni przed ovu - trudno 🤷‍♀️
Mąż codziennie o 22 w domu, zły, przemęczony, zirytowany i nawet nie w glowie mu sexy... nie ma to jak kurs w okolicy 40- ki

Ostatnia edycja:
mnie to trochę wkurza, trochę śmieszy, że z tymi chłopami to jak z jajkiem i my nie dość, że musimy ciągle czegoś pilnować, coś liczyć, sikać na coś, ciągle rozkładać nogi przed nowymi ludźmi i dawać sobie wkładać sondy, to jeszcze kombinować jak ich zachęcić do seksu tak, żeby nie wiedzieli o co chodzi i się nie zestresowali 🤦‍♀️ i to kobiety to słaba plec 🤷‍♀️
A zajdz w ciążę i niech uslyszy o 6 tyg połogu... codziennie bez zachęty będzie chciał dotykać Waszych bujnych piersi, masować Wasze pośladki i robić to conajmniej raz dziennie - z nimi wszystko na odwrót🤷‍♀️🙈

Cześć dziewczyny! Podczytuje Was jakiś czas bo też się staramy. Niestety dzisiaj raczej 1 dc ;(
Jeśli chodzi o niskie AMH, informacja dla @Nasturtium.
Ja też mam niskie 0,2 (ale ze względu na wiek - prawidłowe). Zrobiłam badanie i poszłam z tym do mojego ginekologa, bo 3 cykle się nie udawało, więc chciałam to sprawdzić. Wcześniej zaskakiwało od razu.
Zapytał mnie po co to robiłam, to nie jest wyznacznik. Ta była wizyta w sierpniu 2022, nic mi nie dolega mamy się starać. Na jesieni będzie Pani w ciąży. Szczerze miałam wątpliwości. Okazało się, że we wrześniu 2022 udało nam się, ale radość nie trwała długo bo ciąża się zatrzymała 6t2/3d. To był 6 cs, więc jak widać można ;)
0,2 jest prawidłowe?? Ile masz lat? No ja jestem zdania, że amh ma znaczenie, ale nie tylko to, myślę też, że powinno się je analizować łącznie z fsh, lh, a ta moja lekarka z wczoraj się o to nie pokusiła.

reklama
Do góry