reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
o matko! Jak się cieszę!
Teraz już się mogę przyznać, że od kiedy wstawiłaś ten test o 6 rano chodzę i ciągle płaczę, bo tak bardzo życzę Ci nudnej ciąży, tak bardzo chce, żebyś w październiku trzymała w ramionach swoje zdrowe, piękne dziecko.

Tak wiele przeszłaś, a jesteś tak cudowną i pozytywną osobą mimo tej ogromnej straty, jaka Cię dotknęła. Jesteś moją bohaterką 💜

Tak bardzo liczyłam na to, że los tym testem Ci dzisiaj spróbuje choć trochę "wynagrodzić" (ja wiem, że Ty wiesz, co ja mam na myśli i wiesz, że po prostu nie znajduje słowa) to wszystko co przeszłaś i teraz obdarzy Cię samym dobrem.

I jednocześnie, że da to wielu dziewczynom tutaj nadzieję, że los ma jakieś poczucie przyzwoitości i że wszystkim tym dzielnym, długo walczącym Staraczkom da w końcu to, czego pragną!

Naprawdę z całego serca Ci gratuluję i życzę tak nudnej ciąży, jak tylko się da!
Nic dodać, nic ująć. W punkt 🙂

A właśnie, na „l4 ciążowe” można iść zaraz po pozytywnej becie czy dopiero po założeniu karty ciąży? 🤔

musisz mieć kartę ciąży ;)
Właśnie, też mnie ten temat interesuje :p
Łe 😛 czyli od serduszka?
Ja tez planuję od razu iść na zwolnienie, po tym co przeszłam w ciągu ostatnich kilku lat stawiam siebie i swoje samopoczucie na pierwszym miejscu 🤷🏻‍♀️
Tak trzymać! :p - trochę czasu mnie również zajęło, żeby do tego etapu dotrzeć...
a później jak będzie serduszko to idę na zwolnienie.
YES!
U mnie tez atmosfera ostatnio licha ale to nie jest powód, ja mam wynagrodzenie złożone z podstawy+premia uznaniowa która stanowi 60-70% moich dochodów.
I tu również mam identyczną sytuację, bo dostaję pensję+dodatek, a to jest mniej więcej 50 na 50... Także na pewno odczułabym ostro to L4, ale trzeba będzie przyjąć na klatę...;-)

reklama
Do góry