Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dom na wzgórzuo, fajnie wygląda. Ostatnio golądaliśmy jakiś norweski film, zupełnie inne kino niż US
O tak chory gość byłSerial o Jeffrey’u Dahmer’ze
Pojeb z niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dom na wzgórzuo, fajnie wygląda. Ostatnio golądaliśmy jakiś norweski film, zupełnie inne kino niż US
O tak chory gość byłSerial o Jeffrey’u Dahmer’ze
Pojeb z niego
oglądałam, właśnie o takie klimaty mi chodziDom na wzgórzu
O tak chory gość był
Ostatnio oglądałam "Złodziej życia" (Netflix), fajne. Menu na disney+ podobno jest niezłe, koleżanka mi polecała, ale jeszce nie widziałamej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
Ja też.w
ja tam się na spotkanie grupowe piszę xD
Z horrorów to "Uciekaj!" mi się podobało. i "1408"oglądałam, ja tez słucham podkastów kryminalnych, więc znam sprawę.
Najbardziej to bym chciała obejrzeć dobry horror. Sinister strasznie mi sie podobał.
1408 widziałam, a uciekaj nie, dzięki!Z horrorów to "Uciekaj!" mi się podobało. i "1408"
Konferencje prasowe ministrów tego rządu albo prezesa NBP- tu choroba psychiczna plus horror.ej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
Dobra, to Wy będziecie ciężarówkami, a ja na bank będę solo.Chyba cola zero jak same ciężarówki się spotkają
Ale grubiutkie kreseczki ! GratulacjeW niedzielę miałam negatywny
Jestem , wyników bety nie ma no ale 3 testy , z porannym 4 nie mogą się mylić Zobacz załącznik 1493388