MyszkaMiki30
Fanka BB :)
miłość dla dorosłych na netflixieej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miłość dla dorosłych na netflixieej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
o, fajnie wygląda. Ostatnio golądaliśmy jakiś norweski film, zupełnie inne kino niż USmiłość dla dorosłych na netflixie
Beta 57, prog 22,8 chociaż badanie jest z rana, to może beta 49
Ale że do wygrania będzie drink w czasie naszego spotkania, tak?
A oglądałaś Morbiusa? Niby nie horror ale nie był zły xdej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
Chyba cola zero jak same ciężarówki się spotkająAle że do wygrania będzie drink w czasie naszego spotkania, tak?
Ta, która obstawi, tej reszta stawia ?
spotkanie ze mnąej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
Serial o Jeffrey’u Dahmer’zeej polećcie mi dobry horror. Albo thriller. Coś klimatycznego. Choroby psychiczne mile widziane.
nie, ogarnęA oglądałaś Morbiusa? Niby nie horror ale nie był zły xd
oglądałam, ja tez słucham podkastów kryminalnych, więc znam sprawę.Serial o Jeffrey’u Dahmer’ze
Pojeb z niego