Pati2388
Fanka BB :)
Super piękne kreseczki gratulacjeW niedzielę miałam negatywny
Jestem , wyników bety nie ma no ale 3 testy , z porannym 4 nie mogą się mylić Zobacz załącznik 1493388
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super piękne kreseczki gratulacjeW niedzielę miałam negatywny
Jestem , wyników bety nie ma no ale 3 testy , z porannym 4 nie mogą się mylić Zobacz załącznik 1493388
I to kolejny post, który mnie bardzo cieszy .Laski, zerknijcie, chyba już w miarę spoko ten wynik? Oczywiście jutro też skonsultuję.
Beta 46 prog 28
Ty się pilnuj bo zaraz kolej na Ciebie
tak, moja kolej sprzątania kuwety kotom, co właśnie idę zrobićTy się pilnuj bo zaraz kolej na Ciebie
Gratulacje wielkie, a wszystkie lokalne kangury (a jest ich od zaje… bardzo dużo) trzymają mocno kciuki, żeby wszystko się pięknie ułożyło/urodziłoW niedzielę miałam negatywny
mój kot się wycwanił, wydziera mordę pod drzwiami na dół, a jak po niego idę, zeby go zabrać to się chowa do kuwety xDtak, moja kolej sprzątania kuwety kotom, co właśnie idę zrobić