reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja to się tak podniecam, że nie mam plamień bo jest szansa, ze to było powodem niepowodzeń... ale jak sie okaże ze dalej nic z tego to będzie mi źle
też mam plamienia przed okresem i w cyklu kiedy zaszłam ich nie było! Ty wiesz dlaczego miałaś te plamienia przed okresem? Też w nich wypatruje niepowodzenia, ale z progiem wszystko ok

Tak właśnie dzisiaj sobie pomyślałam jak zajebiście by było gdybyśmy wszystkie razem wylądowały ma mamusiach na jeden miesiąc …Ogólnie na początku aktywności tu myślałam, że jakbym zaszła to forum sobie odpuszczam, ale teraz już zmieniłam zdanie.
aż tak to się chyba nie może udać bo ja np. właśnie sprawdziłam, ze jakby co to termin z OM na 26 października 🤡 natomiast bez problemu założymy sobie wtedy grupę Mamuśki III kwartał 2023 czy coś 😅

też mam plamienia przed okresem i w cyklu kiedy zaszłam ich nie było! Ty wiesz dlaczego miałaś te plamienia przed okresem? Też w nich wypatruje niepowodzenia, ale z progiem wszystko ok
ja w cyjklu w którym zaszłam też ich nie miałam.
W histeroskopii wyszły mi komórki cd138, świadczące o przewlekłym stanie zapalnym endometrium. I jest teoria, ze to stąd. Teraz jestem po antybiotykoterapii i narazie ich nie ma, dlatego tak się jaram

Ja nie mogę się skupić na niczym . Wczoraj miałam zły dzień więc się opierdalalałam a dziś nie mogę się skupić i będę musiała jutro nadrobić . Strasznie się boję że to wadliwy test , tak leżał sam jedyny w tej naturze ....

Sad Season 2 GIF by Friends
ejjjj no co Ty. Trzeba być dobrej myśli 😘

reklama
Jakby były wszystkie na raz to na listopadowych mamuśkach nayyeebałybyśmy przez te 9 miesięcy kilka milionów stron 🤣
gdybyśmy wszystkie były na ciążowym, to idziesz do lekarza na wizytę, mija pół godziny i masz do nadrobienia 20 stron xD popołudnie i wieczór tylko z mężem, bez telefonu i jeb 300 :D

Do góry