reklama
Bolilol
Fanka BB :)
bo czekał na Ciebie. To PRZEZNACZENIE.Ja nie mogę się skupić na niczym . Wczoraj miałam zły dzień więc się opierdalalałam a dziś nie mogę się skupić i będę musiała jutro nadrobić . Strasznie się boję że to wadliwy test , tak leżał sam jedyny w tej naturze ....
LadyCaro
ja mam odkąd pamiętam plamienia około 6 dpo (w czasie tego mitycznego plamienia implantacyjnego)Ja ogólnie miewałam przed okresem plamienia trwało to około rok, w cyklu jak zaszłam to plamienia się skończyły.
koko.sanka
U mnie też plamienie w dalszym ciąguja mam odkąd pamiętam plamienia około 6 dpo (w czasie tego mitycznego plamienia implantacyjnego)
Kaala
@Brownie1992 nie mogłaś wpaść i opierdolić na początku miesiąca ?@Brownie1992 wpadła, opierdolila towarzystwo i mamy efekt.
Mrufka@@1
Obybo czekał na Ciebie. To PRZEZNACZENIE.
aurii_orelii
Tak! Zajdziesz w 7 niedzielę w rokuMi owu wypada w weekend, da się podciągnąć pod jakąś magiczna liczbę?
LadyCaro
ja to się tak podniecam, że nie mam plamień bo jest szansa, ze to było powodem niepowodzeń... ale jak sie okaże ze dalej nic z tego to będzie mi źleU mnie też plamienie w dalszym ciągu
Pati2388
To może u mnie będzi magiczna liczba 13 13.02 mam 13 rocznicę ślubu i może owu w tym czasie będzieTak! Zajdziesz w 7 niedzielę w roku
reklama
Nasturtium
I warunek konieczny, jak zawsze- odpuszczeniew lutym nawet na pauzie się zachodzi w cionsza
Podziel się: