Kejcik
Fanka BB :)
o wow, to gdzie mieszkasz?zależy o której wstanę Powiedzmy, że 1.00 w nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o wow, to gdzie mieszkasz?zależy o której wstanę Powiedzmy, że 1.00 w nocy
My 13.02 mamy 15 rocznicę poznania sięTo może u mnie będzi magiczna liczba 13 13.02 mam 13 rocznicę ślubu i może owu w tym czasie będzie
Nie wszystkie naraz@Brownie1992 nie mogłaś wpaść i opierdolić na początku miesiąca ?
Jakby były wszystkie na raz to na listopadowych mamuśkach nayyeebałybyśmy przez te 9 miesięcy kilka milionów stronNie wszystkie naraz
Eeeej, nie baw się we mnie, że jak zaczyna być dobrze to już myślisz co będzie źle..ja to się tak podniecam, że nie mam plamień bo jest szansa, ze to było powodem niepowodzeń... ale jak sie okaże ze dalej nic z tego to będzie mi źle
Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiaćJakby były wszystkie na raz to na listopadowych mamuśkach nayyeebałybyśmy przez te 9 miesięcy kilka milionów stron
mam taki sam planAle siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać
Tak właśnie dzisiaj sobie pomyślałam jak zajebiście by było gdybyśmy wszystkie razem wylądowały ma mamusiach na jeden miesiąc …Ogólnie na początku aktywności tu myślałam, że jakbym zaszła to forum sobie odpuszczam, ale teraz już zmieniłam zdanie.Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać