reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
poprzednio byłam za bardzo spięta wiec lekarz trochę się posiłkował żeby mi iui zrobić wiec zeszło dłużej no i miałam na pękniętym pęcherzyku no ale o endometrium nigdy nie wspominał a ja, głupia z nerwów nie pytalam, teraz jeszcze mi te dwa nie pękły wiec panikuje ze nie pękną chociaż zawsze jak miałam 1 to pękał 😂 brzuch mnie pobolewa i wariuje z nerwów 🙈

Kochana, z tego co kojarzę to chodziłam do tej samej kliniki.. mam wrażenie, ze tam liczy się głównie pieniądz i zabiegi robione są na szybko. Chociaż lubiłam swojego lekarza, był bardzo miły i sprawiał wrażenie, ze zna się na rzeczy. O endometrium tez mi nigdy nie mówił ile ma, informował tylko o pęcherzykach. Jakby mi się udało to pewnie bym go chwaliła i polecała :) niestety się nie udało, stad mam mieszane uczucia do tej kliniki.

Trzymam kciuki za udane IUI u Ciebie!
Jak już po wszystkim to pozostaje czekać.
Chociaż fajnie byłoby podejrzeć czy pęcherzyk rzeczywiście pękł :)

@Brownie1992 i wtedy zobaczysz jego reakcje jak mu powiesz ze chcesz się z nią spotkać i poznać ja
prawda. Wrogów trzymaj blisko. Dziewczyny mają rację. Możesz jej nawet powiedzieć, że chcesz ją poznać i spotkać się, bo odnosisz wrażenie, że jest samotna i nie ma z kim pogadać, to od razu zrozumie o co chodzi.

nie wiem, wolałabym jednak nie :D poczekam na rozwój sytuacji, może to jest jakieś krwawienie związane z turboowulacją czy coś 🤔
A może ty masz mityczne plamienie implantacyjne???
A spotkalybyscie się z żoną kolegi z pracy na miejscu tej laski? Bo ja nie 😉
Ja nie ;) a jakby się spotkała to grałabym głupa ;P
A dwa mój mąż by się wściekł na robienie takich rzeczy za jego plecami.
To nic nie da. Problem nie jest w lasce, ale w głowie zarówno męża jak i brownie. Zawsze znajdzie się jakaś laska w każdej pracy...

reklama
Do góry