reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej dziewczyny, ja dziś się trochę pożalę 🙈 Byłam dziś na drugiej iui ale zaczynam mieć mieszane odczucia co do tej kliniki i myślę czy nie powinnam rozglądać się za inną. Sam zabieg przebiegł szybko i sprawie ale po nim, nawet nie dowiedziałam się ile mają te dwa pęcherzyki, nie mówiąc już o endometrium (zastanawiam się już czy dr kiedykolwiek mi je badał bo nigdy nie mierzył i nie mówił ile wynosi). Widziałam dwa duże pęcherzyki na ekranie i dr stwierdził że lada moment pękną (co akurat wiem bo od rana czułam ból a wczoraj rano miałam zastrzyk na pęknięcie). Nie zlecił wizyty żeby sprawdzić czy faktycznie pękły tylko powiedział że teraz to tylko czekamy.. Wszystko było tak na szybko że zanim się ogarnęłam że nie dowiedziałam się czego chciałam to było już po wizycie 🤦‍♀️ Do dupy trochę..
a tak mocno liczyłam że chociaż u Ciebie będą same pozytywy dzisiaj, tulę......

reklama
To tak czy siak forsowałbym jednak sprawę spotkania. Nie wiesz ile ona będzie tam pracować, nie wiesz czy stary w końcu zmieni robotę i czy ustąpi, ale możesz mieć wpływ na to czy ją poznasz. Przynajmniej zobaczysz jaka jest, a kto wie może uspokoisz się bo zobaczysz ze wcale nie jest tak jak myślisz. Albo wyjaśnicie sobie sprawę i oczyścicie atmosferę. Bo jak będziesz siedzieć i myśleć tylko to zwariujesz
Na razie nie bardzo wiem jak miałabym zaaranżować takie spotkanie 🙂

Na razie nie bardzo wiem jak miałabym zaaranżować takie spotkanie 🙂
Prosto z mostu „hej jestem żoną starego, chciałabym Cię poznać, masz ochotę na drinka ?” A staremu powiedz ze napisałaś do niej bo chcesz się z nią spotkać. Powiedz ze mu ufasz ale dla swojego świetego spokoju chcesz ja poznać :)

Prosto z mostu „hej jestem żoną starego, chciałabym Cię poznać, masz ochotę na drinka ?” A staremu powiedz ze napisałaś do niej bo chcesz się z nią spotkać. Powiedz ze mu ufasz ale dla swojego świetego spokoju chcesz ja poznać :)
@Brownie1992 i wtedy zobaczysz jego reakcje jak mu powiesz ze chcesz się z nią spotkać i poznać ja

reklama
Do góry