Nasturtium
Fanka BB :)
O, żebym jak ta frajerzyca nie napisała jutro na tym wątku, przecież to już marzec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę z Ciebie przykład, już dałam sobie spokój.dzięki za tulaski
nieee, ja akurat nie czytam, płacę za to lekarzom
To czekamy na Twój test, jak bedziesz gotowa, tylko zdjecie prosimy zrobione po 5 minutachNie mam już testów w domu, robienie testów źle na mnie działa - to zawsze łzy i smutek. Okres ma być 2 marca, więc do tego czasu macam cycki i na gorączkę biorę tylko apap
Sama sobie na to zasłużyła .@Bolilol nie dadzą dziewczynie żyć
Ty już jesteś w ciąży dopóki Ci nie udowodnią, że jest inaczej. HELOŁ.
Bardzo bym chciała żeby tak to działało powiem Wam szczerze, ze nie boje się, ze się nie uda, bo rozczarowanie jest wpisane w moje życie od lat, kolejny nieudany miesiąc to już luz. Boje się za to bardzo, ze przez chwile się uda a rozczarowanie przyjdzie później, pierwsza strata przeorała mnie straaaasznie, nie wiem czy jestem w stanie dźwignąć drugą.Sorry @hachette Ciebie liczę już jako za sekundę ciężarna
Dawanie i odbieranie nadziei jest cholernie niesprawiedliwe (((Bardzo bym chciała żeby tak to działało powiem Wam szczerze, ze nie boje się, ze się nie uda, bo rozczarowanie jest wpisane w moje życie od lat, kolejny nieudany miesiąc to już luz. Boje się za to bardzo, ze przez chwile się uda a rozczarowanie przyjdzie później, pierwsza strata przeorała mnie straaaasznie, nie wiem czy jestem w stanie dźwignąć drugą.