reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie wiem. Mąż pojechał na trening, ja otworzyłam wino i gapię się w ścianę na razie. Trawię
My tu wszystkie cię wspieramy i przytulamy mocno!!! Ja myślę, że w tej sytuacji trzeba szukać pozytywów: walczycie i nadal macie szanse na dziecko tylko wymaga to dużo więcej poświęcenia niż dotąd. Ale ty jesteś mega silna babeczka a Twój mąż kocha cię bardzo i wiemy, że zrobi wszystko co będzie musiał...

Dziewuszki korzystając ze jeszcze jest luty i poniekąd mogę tu pisać chciałam dać updated:

Mamy zarodek niecałe 9 mm z bijącym serduszkiem także dziękuję za kciuki i ciepłe słowa . Trzymam niezmiennie za Was bardzo mocni kciuki , dziękuję za wsparcie , będę Was stalkowac z ukrycia i kibicować ! Jesteście dzielnymi fantastycznymi fajterkami ! ❤️❤️🥹🥹
Świetna wiadomość. Bardzo się ciesze!!!! Szczęśliwej ciąży i spokojnej! Trzymaj się!

reklama
Nie wiem. Mąż pojechał na trening, ja otworzyłam wino i gapię się w ścianę na razie. Trawię
Musi minąć kilka dni aż to przerobicie w głowach, ale w końcu wszystko wskoczy na właściwe miejsce. Mam tylko jedną prośbę, nie traktujcie ivf jak porażki, spójrzcie na to jak na szansę, którą daje nam nauka. Nasienie mojego męża jest ok a mieliśmy ICSI. nie musi być „wielkiego problemu” żeby zrobili icsi czy imsi. Cokolwiek nie zdecydujecie my jesteśmy z Tobą, z taką mocną drużyną można góry przenieść ;)

Do góry