Nasturtium
Fanka BB :)
Kot jest idealnym uzupełnieniemZobacz załącznik 1500977
proszę, wysikałam dla Was 2 kreski. Narazie jestem w stanie tylko takie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kot jest idealnym uzupełnieniemZobacz załącznik 1500977
to teraz poprosimy taki tylko ze z różową, a nie niebieska naklejką ;DZobacz załącznik 1500977
Dla mnie ten jest mega i rozmiary standardowedawaj ajkiegoś linka do fajnego stroju! PS. a jak tam z rozmiarami? Są standardowe?
no jutro biopsja, więc dziś to najwyżej w gumce..Szczęśliwych orgazmów ;D
On wszedzie za mną łazi, więc zawsze się napatoczyKot jest idealnym uzupełnieniem
olać to, niech się wstydzi ten, kto widzi myślę że na nikim nic nie zrobi wrażenia, jedziecie bejbeno jutro biopsja, więc dziś to najwyżej w gumce..
On wszedzie za mną łazi, więc zawsze się napatoczy
jutro, jutro pojedziemy wczoraj było. Plemniki muszą się zregenerowaćolać to, niech się wstydzi ten, kto widzi myślę że na nikim nic nie zrobi wrażenia, jedziecie bejbe
Carlos tylko czeka zebys mu rzuciła pasek do zabawyZobacz załącznik 1500977
Carlos tylko czeka zebys mu rzuciła pasek do zabawy
My kupiliśmy mieszkanie w czworaku piętro z poddaszem i ogrodkiem z rynku wtórnego 15 km od Warszawy.W Warszawie na ten moment jakieś 10-15m2 im mniejsze, tym oczywiście więcej za m2
Niekoniecznie ja jestem 40 str w plecyniestety, zeby tu być na bieżąco to trzeba się z pracy zwolnić xD