reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

masakra! Ja tak kiedyś pracowałam, że dojazd mi zajmował 1,5h - bardzo źle to wspominam. Nie umierasz ze zmęczenia?
Teraz sobie już nie wyobrażam w ogóle wrócić do biura, wstaje 10 minut przed rozpoczęciem pracy 😅
Chodzę spać o 20 🤷‍♀️ muszę spać min 8h inaczej czuje się jak zombie
Ale jeżdżę tak szybko żeby szybciej skończyć i wrócić do moich dogów

reklama
W ogóle to już kolejny raz się łapie na myśli, że jest piątek 😅 tak sobie wbiłam w głowę, że "byle do 28.02", że mi się to zmieszało z "byle do piątku" i jest 8:11, a już kilka razy się zdążyłam złapać na myśli "jeszcze tylko dzisiaj i koniec, weekend" 😅
To jest bardzo przykre! Pamietam moje załamanie psychiczne jak w czwartek ktoś mnie wyprowadził z błędu, ż jeszcze jeden dzień do pracy. A tutaj wtorek...

Emperors New Groove Crying GIF

linki linki poproszę, polecajki! Nakupie sobie a co ;)

Mad The Internet GIF by MOODMAN
Dwuczęściowy jednoczęściowy strój kąpielowy z aplikacją z wiązaniem i spódnicą plażową
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!

Komplety Bikini Zasznurować Lampart Seksowne

Odzież Jednoczęściowa W Kartkę Lampart Wielokolorowe Seksowne

4-częściowy kostium kąpielowy bikini halterneck z bluzką z siateczki z nadrukiem smoka

Z topów polecam to :
Bezrękawniki Łańcuch Równy Seksowne

Z bielizny do łóżka 😈 to ;

5-pakowy komplet bielizny z fiszbinami łańcuszkowymi z pętlami na nogi i podwiązkami

A ja mam takie pytanie nie staraczkowe... serio daje cos ta medytacja? Czy długo trzeba się "Uczyć", żeby umiec się w tej medytacji wyciszyć? Bo myslałam o tym, ale ja jak zamknę oczy to mam milion myśli w glowie :D
Mi dużo daje, ale ja mam bardzo niski próg pobudzenia i wystarczy abym wypiła czarną herbatę na noc i już spać nie mogę ;p nie wiem, czy stosuje się do wzorców medytacji. Po wieczornym rozciąganiu siadam sobie w wygodnej pozycji (ze słuchawkami wyciszającymi albo zatyczkami) i tak sobie trwam. A myśli przychodzą i odchodzą. Ja potrzebuje dużo ciszy i braku bodźców, by się wyregulować

Dwuczęściowy jednoczęściowy strój kąpielowy z aplikacją z wiązaniem i spódnicą plażową

4-częściowy kostium kąpielowy bikini halterneck z bluzką z siateczki z nadrukiem smoka

Z topów polecam to :

5-pakowy komplet bielizny z fiszbinami łańcuszkowymi z pętlami na nogi i podwiązkami
Uwielbiam te opisy :D

Z topów polecam to :

te nazwy produktów są najlepsze 😂

reklama
Do góry