U
użytkownik 213578
Gość
no szkoda gadać, ile przepłakała to jejJezu, za cos takiego to wyrok powinien dostać jakiś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no szkoda gadać, ile przepłakała to jejJezu, za cos takiego to wyrok powinien dostać jakiś...
gdyby kobiety z pcos nie mogły mieć dzieci to ludzkość by wyginęłaa co do Internetu powiedział żeby nie czytała, bo tam głupoty piszą, że da się coś z tym zrobić....
Mam pcos i mam dzieckoU mnie uwaga hit. Wczoraj rozmawiałam ze znajomą i mówi że lekarz jej powiedział że ma PCOS i nie będzie mieć dzieci i nic nie da się z tym zrobić...
PCOS stwierdził tylko po USG
gdyby kobiety z pcos nie mogły mieć dzieci to ludzkość by wyginęła
Ja teraz też już ro wiem, ale na początku też mi nagadali lekaarze tak że...Mam pcos i mam dziecko
powinna złożyć na niego skargęno szkoda gadać, ile przepłakała to jej
Jestem zielona w tym temacie więc zapytam o tego ananasa. To tylko do rymu czy ma jakieś właściwości porządane dla staraczki?Dzień dobry w poniedziałek! U mnie standardowy stan na 1/2 dpo. Wczoraj jeszcze byłam przekonana, że tym razem to się na pewno udało. A dziś … zaczynamy odliczanie, nadmierne rozmyślanie i ananasa konsumowanie miłego dnia wszystkim
Jestem zielona w tym temacie więc zapytam o tego ananasa. To tylko do rymu czy ma jakieś właściwości porządane dla staraczki?
Doładowanie węglami pomogło. Czyli masz jak jaej pamiętacie jak Wam mówiłam, że waga mi stoi? Potem mi spadł 1 kg, a dziś się zważyłam i kolejne 0,5 w dół
no na to wygląda... przecież niedość, ze zjadłam mase chleba białego, to jeszcze pizzę na kolacje i śniadanie w niedzieleDoładowanie węglami pomogło. Czyli masz jak ja