reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja nie zapisywałam się na testowanie, ale sprawdzałam, bo jednak starania były i biel
;)

Odstawienie witaminy D wieczorem chyba powoli zaczyna działać, bo od 3 dni śpię już całkiem spoko...
I tak powtórzę sobie wszystkie badania tarczycowe, ale poczekam na skierowanie 8.03, żeby nie płacić znowu... trzeba zbierać na jakieś poważniejsze rzeczy typu inseminacja

Ja prowadzę poważny wewnętrzny dialog, czy pauzować w marcu czy nie, jadę z koleżanką się wspinać 17.03 (akurat wtedy już powinnam wiedzieć czy zaskoczyłam w marcu), prawdopodobieństwo jest takie jak zawsze, czyli nikłe... ale szkoda mi świadomie ominąć płodne, ale też nie chciałabym jej wystawić... akurat wyjazd wypadłby na 4 tyg. ciąży... a z drugiej strony, jak nie ma boba to chce korzystać i łoić <3

Odstawienie witaminy D wieczorem chyba powoli zaczyna działać, bo od 3 dni śpię już całkiem spoko...
I tak powtórzę sobie wszystkie badania tarczycowe, ale poczekam na skierowanie 8.03, żeby nie płacić znowu... trzeba zbierać na jakieś poważniejsze rzeczy typu inseminacja

Ja prowadzę poważny wewnętrzny dialog, czy pauzować w marcu czy nie, jadę z koleżanką się wspinać 17.03 (akurat wtedy już powinnam wiedzieć czy zaskoczyłam w marcu), prawdopodobieństwo jest takie jak zawsze, czyli nikłe... ale szkoda mi świadomie ominąć płodne, ale też nie chciałabym jej wystawić... akurat wyjazd wypadłby na 4 tyg. ciąży... a z drugiej strony, jak nie ma boba to chce korzystać i łoić <3
Korzystaj Kochana ile się da! Nie możemy się zafiksować w temacie starań bo zapomnimy jak korzystać z życia, póki jesteśmy młode, piękne i zdrowe ;)

ja ostatnio celowo właśnie podejmuję takie decyzje/ działania w myśl zasady, że złośliwy los ześle mi ciążę akurat wtedy, kiedy nie będzie mi „pasowało”🤪

Hej dziewczynki, ja na spokojnie witam się z kawusią bo dziś urlop. Miałam nic nie robić, tylko leżeć na kanapie ale chyba trochę posprzątam.🤔
Popołudniu mam gina, zastanawiam się jak delikatnie nakłonić go do tego żeby powiedział mi że mam brać acard 😁

Hej dziewczynki, ja na spokojnie witam się z kawusią bo dziś urlop. Miałam nic nie robić, tylko leżeć na kanapie ale chyba trochę posprzątam.🤔
Popołudniu mam gina, zastanawiam się jak delikatnie nakłonić go do tego żeby powiedział mi że mam brać acard 😁
Widzisz, ja z tą samą misją idę do lekarza jutro ;-) A dlaczego chcesz brać?

reklama
Do góry