reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja nie zapisywałam się na testowanie, ale sprawdzałam, bo jednak starania były i biel
;)

Odstawienie witaminy D wieczorem chyba powoli zaczyna działać, bo od 3 dni śpię już całkiem spoko...
I tak powtórzę sobie wszystkie badania tarczycowe, ale poczekam na skierowanie 8.03, żeby nie płacić znowu... trzeba zbierać na jakieś poważniejsze rzeczy typu inseminacja

Ja prowadzę poważny wewnętrzny dialog, czy pauzować w marcu czy nie, jadę z koleżanką się wspinać 17.03 (akurat wtedy już powinnam wiedzieć czy zaskoczyłam w marcu), prawdopodobieństwo jest takie jak zawsze, czyli nikłe... ale szkoda mi świadomie ominąć płodne, ale też nie chciałabym jej wystawić... akurat wyjazd wypadłby na 4 tyg. ciąży... a z drugiej strony, jak nie ma boba to chce korzystać i łoić <3

Odstawienie witaminy D wieczorem chyba powoli zaczyna działać, bo od 3 dni śpię już całkiem spoko...
I tak powtórzę sobie wszystkie badania tarczycowe, ale poczekam na skierowanie 8.03, żeby nie płacić znowu... trzeba zbierać na jakieś poważniejsze rzeczy typu inseminacja

Ja prowadzę poważny wewnętrzny dialog, czy pauzować w marcu czy nie, jadę z koleżanką się wspinać 17.03 (akurat wtedy już powinnam wiedzieć czy zaskoczyłam w marcu), prawdopodobieństwo jest takie jak zawsze, czyli nikłe... ale szkoda mi świadomie ominąć płodne, ale też nie chciałabym jej wystawić... akurat wyjazd wypadłby na 4 tyg. ciąży... a z drugiej strony, jak nie ma boba to chce korzystać i łoić <3
Korzystaj Kochana ile się da! Nie możemy się zafiksować w temacie starań bo zapomnimy jak korzystać z życia, póki jesteśmy młode, piękne i zdrowe ;)

ja ostatnio celowo właśnie podejmuję takie decyzje/ działania w myśl zasady, że złośliwy los ześle mi ciążę akurat wtedy, kiedy nie będzie mi „pasowało”🤪

Hej dziewczynki, ja na spokojnie witam się z kawusią bo dziś urlop. Miałam nic nie robić, tylko leżeć na kanapie ale chyba trochę posprzątam.🤔
Popołudniu mam gina, zastanawiam się jak delikatnie nakłonić go do tego żeby powiedział mi że mam brać acard 😁

Hej dziewczynki, ja na spokojnie witam się z kawusią bo dziś urlop. Miałam nic nie robić, tylko leżeć na kanapie ale chyba trochę posprzątam.🤔
Popołudniu mam gina, zastanawiam się jak delikatnie nakłonić go do tego żeby powiedział mi że mam brać acard 😁
Widzisz, ja z tą samą misją idę do lekarza jutro ;-) A dlaczego chcesz brać?

reklama
Do góry