reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja mojego chce "zachęcić" do picia soku pomidorowego, chociaż to będzie wyzwanie ponieważ on nie toleruje pomidorów poza ketchupem i bazą do pizzy 😅 Ale podobno jakoś da radę 😂

A wiece ze ja nadal mam wzdęcia - od owulki mi się ciągnie 🥺
Mam nadzieje ze nie zezłościłam mojej endomendy i nie szaleje tam🤞

A ja melduję się w drodze do pracy po 5h snu i z przed@ bólem tyłu pleców…
Integruje się z Tobą, powrót do pracy po 3 dniach zwolnienia na zęba i z bólem głowy po 5h snu, jakoś tak wyszło dziś niefartownie, a od 7h snu jestem wśród żywych...
A no i udało mi się zwlec w końcu do labu zrobić badania. Proszę o ocenę. Chyba jest dobrze? 😏
bardzo dobrze:)
Odebrałam wynik AMH :-( 0,57
Nie przejmuj się AMH jak w ciąży jesteś. To tylko mówi o tym, że twój czas jest krótki na starania i tyle.
Odstawienie witaminy D wieczorem chyba powoli zaczyna działać, bo od 3 dni śpię już całkiem spoko...
I tak powtórzę sobie wszystkie badania tarczycowe, ale poczekam na skierowanie 8.03, żeby nie płacić znowu... trzeba zbierać na jakieś poważniejsze rzeczy typu inseminacja

Ja prowadzę poważny wewnętrzny dialog, czy pauzować w marcu czy nie, jadę z koleżanką się wspinać 17.03 (akurat wtedy już powinnam wiedzieć czy zaskoczyłam w marcu), prawdopodobieństwo jest takie jak zawsze, czyli nikłe... ale szkoda mi świadomie ominąć płodne, ale też nie chciałabym jej wystawić... akurat wyjazd wypadłby na 4 tyg. ciąży... a z drugiej strony, jak nie ma boba to chce korzystać i łoić <3
Trzeba żyć normalnie, bo inaczej można tak przeżyć 2-3 -4 lata w zawieszeniu w zależności od długości starań. Powiem ci tak, zajdziesz w ciąże to się będziesz martwić. Na razie trzeba zajść:)

Integruje się z Tobą, powrót do pracy po 3 dniach zwolnienia na zęba i z bólem głowy po 5h snu, jakoś tak wyszło dziś niefartownie, a od 7h snu jestem wśród żywych...

bardzo dobrze:)

Nie przejmuj się AMH jak w ciąży jesteś. To tylko mówi o tym, że twój czas jest krótki na starania i tyle.

Trzeba żyć normalnie, bo inaczej można tak przeżyć 2-3 -4 lata w zawieszeniu w zależności od długości starań. Powiem ci tak, zajdziesz w ciąże to się będziesz martwić. Na razie trzeba zajść:)
I jak u Ciebie po powrocie? U mnie nawał, jeszcze ocena pracownicza dzisiaj o 13. A jutro muszę wyjść na badanie w trakcie …

reklama
Do góry