reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Taaak, miałam ;) u mnie wszystko ok, pobrano 11 komórek :) po weekendzie będziemy wiedzieli ile z nich się zapłodnilo, niby embriolog powiedział, ze komórki są dobrej jakości, ale no zobaczymy :) póki co nadal pozostaje umiarkowaną optymistką ale mam nadzieję w sercu ;)
Wczoraj prawie cały dzień przespałam, bardzo mnie ostatni tydzień przeorał zarówno psychicznie jak i fizycznie.
Trzymam kciuki bardzo mocno 🤞🤞🤞🤞 Niech tam wśród tych embrionków będzie ten jeden co już za chwilę przyniesie Ci dwie kreseczki i mnóstwo radości i potwornie nudną ciążę ♥️

reklama
Tak, a zwłaszcza, że w styczniu miałam wyjątkowo krótki, 20 dni. No, ale moje cykle są w cały świat. Teraz miałam plamienie, więc już myślałam, że czai się za rogiem.
chyba wspominalas że w tym cyklu progesteron byl całkiem spoko więc może to trochę wydłużyło tym razem...

Do góry