Panda91
Fanka BB :)
@Nasturtium my tez z covidem… pierwszy raz… mi nic nie jest oprócz 37.1. Mąż 37.2 i umiera i test pozytywny. A tu ta przeprowadzka….. aaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratkiKtoś kiedyś wyłapał taka niska betę
no ja śniadanie ładne, obiad taki jak już wiadomo, kolacja ładna, a teraz drineczek. No 50/50 xDJestem dumna
Ja dzisiaj dieta przyjemnościowa zdecydowanie.
Drineczek uładnia wszystkie posiłki, także 100/100.no ja śniadanie ładne, obiad taki jak już wiadomo, kolacja ładna, a teraz drineczek. No 50/50 xD
GratulacjeKtoś kiedyś wyłapał taka niska betę
Oh gratulacje, rośnijcie zdrowoKtoś kiedyś wyłapał taka niska betę
O nieee@Nasturtium my tez z covidem… pierwszy raz… mi nic nie jest oprócz 37.1. Mąż 37.2 i umiera i test pozytywny. A tu ta przeprowadzka….. aaaaaaa
wg kalendarzyka i obserwacji to 8-9 dpo.Gratulacje
Ile dpo?
No to jeszcze bardzo wcześnie, kreska chyba była bladzioch?wg kalendarzyka i obserwacji to 8-9 dpo.
Dość długo bierzesz. Ja brałam 10 dni. Okres był po maks trzech.